Најновије

ПОДМУКЛИ ПЛАН ЦРНОГОРСКОГ ДИКТАТОРА: Планира да искористи коронавирус како би забранио литије!

Црногорски режим, током наредна три дана, планира да прогласи ванредно стање на територији читаве државе, сазнаје портал Српско уједињење. Циљ је, свакако, забрана литија у организацији Српске православне цркве, које су озбиљно угрозиле опстанак власти на челу са Милом Ђукановићем.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб/Правда)

Формалан повод биће први регистровани случај коронавируса у Црној Гори, сазнаје преносе медији из више него добро обавијештених извора у Демократској партији социјалиста. У Ђукановићевом кабинету калкулишу да ће, од особа које су под мерама надзора или у кућној изолацији, због сумње на коронавирус, најмање троје од њих, и званично бити позитивно на овај вирус.

Под лупом је посебно мушкарац који, према свим симптомима, има вирус у завршној фази инкубације, иако наши саговорници из Института за јавно здравље тврде да, поводом тога, још увијек имају дилеме.

У питању је мушкарац који је, према сазнањима потврђеним порталу Српско уједињење, вирус ''покупио'' недавно на стадиону Камп ноу, на фудбалској утакмици. Он је био у публици на првенственој утакмици Барселона – Реал Сосиједад.

Управо зато је Душко Марковић, на перфидан начин, данас најавио могућу забрану јавних окупљања, односно обрачун са литијама.

Тамјаном и молитвом против безакоња и тзв. коронавируса Више о томе ОВДЕ.

Извор: srpskoujedinjenje. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА