Најновије

РАТКО МЛАДИЋ СЛАВИ 78. РОЂЕНДАН! Одложена расправа о жалбама!

Српски генерал Ратко Младић, којег је Хашки трибунал осудио на доживотни затвор, данас пуни 78 година, а како Телеграф сазнаје од његовог сина Дарка, усвојен је захтев његове одбране да се усмена расправа о жалбама, заказана за 17. и 18. март одложи до даљњег док се он не оперише и опорави.

Ратко Младић (Фото: Јутјуб)

Како је Дарко Младић, генерал мора на операцију бенигног тумора на дебелом цреву. 

Он каже да није истина као што се прича и пише да мора да му се оперишу полипи, и додаје да се нада да је заиста реч о бенингном тумору.

Наводи да се још не зна када ће и где бити оперисан његов отац, с обзиром на то да је крвна слика његовог оца тренутно лоша.

- Крвна слика му је јако лоша. Она мора да му се поправи да би могао да се доведе у стање да може да се оперише.  Ради се о бенигном тумору на дебелом цреву, мада нисмо потпуно уверени да се ради о бенигном, јер нам нису доступни сви показатељи. Ако ако јесте бенигни, захвални смо на томе Богу и срећни због тога - казао је Дарко Младић за наш портал.

С обзиром на све ово, усмена расправа о жалбама одбране на пресуду, која је заказана за 17. и 18. март се одлаже до даљњег.

- Усвојен је наш захтев да се одложи док се не оперише и не опорави - казао је син генерала.

Он је додао и да је усвојено да се у лечење генерала укључи и наш тим лекара, упркос томе што се тужилац томе противио.

Ратко Младић, данас пуни 78. година. У посету је требало да му оде супруга, међутим, он ју је замолио да не иде због актуелног корона вируса, због којег је проглашена пандемија.

На питање да ли је имао неку жељу за рођендан, Дарко каже да није имао ништа специјално, и додао да је он одувек био такав за себе. 

Срби бране своје светиње! Подршка браћи у Црној! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА