Најновије

ТРАМПУ СУ РУКЕ КРВАВЕ, СВЕТ ВОДЕ БОЛЕСНИЦИ: Принц Хари није знао да га снимају, па открио превише (ВИДЕО)

Британски принц Хари неочекивано је отворио душу руским комичарима који су га позвали телефоном представљајући се као шведска активисткиња за борбу против климатских промена Грета Тунберг и њен отац Сванте.

Трамп (Фото: flickr. com)

Риђокоси краљевић, који је са супругом Меган и сином Арчијем одлучио да напусти краљевску породицу и започне живот у Канади, отворено је говорио о "Мегзиту" и томе како Доналд Трамп, председник САД, има крваве руке.

Заштита сина

Хари је у разговору с комичарима Алексејем Стољаровом и Владимиром Кузњецовом, који су познати као Вован и Лексус, инсистирао на томе да се повукао из краљевске породице како би "заштитио сина".

"Потпуно смо се одвојили од већине чланова породице. Наш нови живот у Канади је много бољи. Знам да Меган није било лако да се уда за принца", рекао је Хари.

Млађи син британског принца престолонаследника Чарлса никад раније се није састао с Гретом. Њега су руски комичари преварили у два наврата, позивима који су били 31. децембра и 22. јануара.

Уништени животи

Он се у једном од разговора обрушио на светске лидере због тога што не чине довољно у борби против климатских промена.

"Свет је постао проблематично место. Нажалост, води га гомила врло болесних људи, због чега ти и млађе генерације морате да направите разлику. Ви морате да шокирате и пробудите људе. На крају дана ми смо сви жабе које су стављене у хладну воду која је дошла до тачке кључања, а да тога нисмо свесни.

Чињеница да Доналд Трамп толико форсира индустрију угља у Америци је као да има крваве руке. Тај утицај на острвске земље је далеко од јавности, али ми смо били тамо и видели да су животи тих људи у потпуности уништени. Сваког месеца велики број људи умире услед неке природне катастрофе који су изазвали људи својим негативним утицајем на климу", навео је он.

Поједини светски медији сумњају да је Хари рекао све ово изјавио и да је снимак који се појавио у медијима прави. Британски принц се још увек није огласио у јавности овим поводом.

О принцу Ендруу и односу са Епстином

Шта год да је он урадио или није, то је одвојено од мене и моје супруге. Ми смо потпуно одвојени од већег дела моје породице.

О "Мегзиту"

То није била лака одлука, али је била исправна због моје породице јер желим да заштитим сина. Већина људи широм света то разуме.

О животу у Канади

Живот је тамо много бољи него у краљевској породици. Био сам војник 10 година и нормалнији сам него што моја породица мисли.

О Борису Џонсону

Мислим да је он добар човек и ти си једна од неколико особа која може да допре до његове душе.

О пребацивању пингвина на Северни пол

"Познајем човека који се бави Северним полом. Он је у Норвешкој и можда може да помогне у вези са селидбом пингвина тамо. Даћу вам његов контакт".

Хтео би да ожени синовца

Комичари су отишли толико далеко да су Харија навукли и на разговор на тему женидбе принца Џорџа (6) с Гретом (17). Они су му рекли да је Грета даљи потомак краљевске шведске породице, што је Харија орасположило...

"Борба против климатских промена била би лакша ако се уреди брак између наше две династије. Принц Џорџ би био права прилика. Да ли се слажеш", упитала је лажна Грета.

"Да, сигурно да могу да помогнем у томе", рекао је Хари.

Ако Американци оду са Косова Бондстил се гаси. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА