Најновије

ЧЕДОМИР АНТИЋ: Вучић је био издајник и 90-их (ВИДЕО)

Историчар Чедомир Антић у емисији "Тема" говорио је о епидемијама смртоносних болести које су погађале Европу и Балкан, ситуацији у Црној Гори, његом предлогу за решењу питања Косова и Метохије, изборима у Србији и односу према актуелном режиму.

Чедомир Антић (Фото: Хелм Каст)

Антић каже да је позитивно изненађен ситуацијом у Црној Гори, али да би иако дође до смене режима Мила Ђукановића требало прецизно дефинисати односе са Подгорицом. Он објашњава да се залаже за Србију као унитарну државу и да је питање колико у Црној Гори људи то желе, чак и они који се декларишу као Срби. Антић сматра да Србија не треба да дозволи да поново глас гласача из Црне Горе вреди 40 пута више него глас грађана Србије алудирајући на СРЈ и Државну заједницу СЦГ. Наводећи као једно од могућих решења стварање нечега попут Републике Српске од Црне Горе.

Антик каже да је Александра Вучић био издајник и 90их, али и да је наставио то да буде након Бриселског споразума. 

Aнтић каже да би успех бојкота био ако више од 2 милиона гласача остане код куће на дан избора. ОН је упозорио опозицију да не треба да се хвата за проценте јер је власт по први пут очистила изборни списак и смањио број бирача како би успео да осујети бојкот и добије излазност преко 50 постo.

Oпозиција тражи одлагање избора због корона вируса, више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА