Најновије

"НЕ ЖУРИТЕ ДА УМРЕТЕ, ИОНАКО ЋЕТЕ УМРЕТИ": Кадиров апелује на јавност да престане паничити због коронавируса!

Са паником због коронавируса у порасту, чеченски лидер Рамзан Кадиров позвао је своје земљаке да остану мирни, да не игноришу традиционалну медицину и мање брину о ономе што је ван нечије контроле - јер смо сви смртни.

Рамзан Кадиров (Фото: kremlin. ru)

Кадиров, дугогодишњи лидер руске Републике Чеченије, понудио је своје виђење данашњег кључног питања - пандемије коронавируса, додавши неке своје мудрости у расправу.

Тврдећи да су страхови од болести која се манифестује симптомима налик грипу превише надувани, Кадиров је позвао јавност да дође до разума и да престане размишљати о проблему.

„Људи губе сан јер се у Кини појавила болест. Они се плаше да ће доћи до њих и да ће умрети. Не журите да умрете, ионако ћете умрети. Не покушавајте умрети пре свог времена", рекао је Кадиров обраћајући се на састанку Владе.

Чеченски лидер је напоменуо, да иако се Ковид-19 (коронавирус) проширио светом као олуја, да друге болести попут обичног грипа и даље односе хиљаде живота сваке године.

Као и код сваке друге озбиљне болести, „они који су здравог здравља превладаће га [коронавирус], они који то нису, неће успети“, рекао је Кадиров, препоручујући да сви они који су забринути за своје здравље раде на јачању свог имуног система користећи традиционалне начине.

„Помешајте лимун с медом и водом и пијте, тада вас вирус неће стићи. Једите бели лук."

Чеченија, која има преко 1,3 милиона становника, још није пријавила свој први случај коронавируса, који је заразио најмање 59 људи широм Русије, а већина од њих (25) је у њеном главном граду Москви. Шест пацијената се опоравило, а ниједан смртни случај није забележен.

Русија појачава контролу на аеродромима и железничким станицама

Премијер Михаил Мишустин наредио је да се пооштри контрола на граничним прелазима, аеродромима и железничким станицама како би се спречило ...

У складу са државним смерницама усмереним на спречавање ширења болести унутар руских граница, Кадиров је раније позвао становнике да се држе подаље од јавних догађаја и избегавају путовања у иностранство, пошто се жариште коронавируса преместило у Европу, где је број свакодневних заражених надмашио оне у Кини.

Прочитајте ОВДЕ   од кога Кина тражи објашњење.

Извор: vostok. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА