Најновије

ВИШЕ НЕГО ИЗНЕНАЂУЈУЋА ОДЛУКА ФСС: Звезда шампион, а шокираће вас шта је одлучено за Куп Србије у фудбалу!

Због пандемије коронавируса,у ФСС практично нико не размишља о фудбалу.

Звезда шампион (Фото: Јутјуб)

Суперлига је стала, Звезда има +11, и ако се не буде наставила, биће шампион, али оно што се многи питају је - шта је са Купом?

- Судбина купа биће као и првенства. Уколико се настави борба за бодове, онда ћемо привести крају и друго такмичење. Отказали смо жреб, јер у оваквим околностима није дозвољено окупљање - рекао је за Журнал Миодраг Јанковић, председник Тамичарске комисије Фудбалског савеза Србије.

Претходни пут кад је суспендован фудбал у нашој држави, у пролеће 1999. због НАТО агресија, за шампиона је проглашен тадашњи лидер Партизан, док је такмичење у Купу приведено крају, тако што су тек у јуну играни полуфинални мечеви (Црвена звезда елиминсала Војводину, а Парни ваљак Обилић), да би у финалу, истог месеца, на Маракани, црвено-бели савладали вечитог ривала, 4:2.

- Клубови су тад могли да тренирају и играју хуманитарне мечеве. Сад су забрањене активности на фудбалским теренима, тако да не можемо да предвидимо да ћемо имати времена и простора да добијемо победника - каже Јанковић.

Подсетимо, пласман у четвртфинале Купа Србије осигурали су:Партизан, Црвена звезда, Војводина, Чукарички, Младост, Раднички Ниш, Инђија и Радник.

Она је шампионка, најсекси ММА спорта. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА