Најновије

ОТКРИВЕНО: Ово је најбољи сексуални положај за жене, доноси неслућене ужитке и мушкарцу!

За стручњаке је такозвани CAT-положај најбољи положај за жену – барем када је реч о врхунцу.

Илустрација (Фото: принтскрин)

CAT-положај није верзија такозваног псећег стила, него долази од звучног имена „Coital Alignment Technique“.  Тај положај није ни упола толико компликован као што звучи – не морате да будете акробата, а не морате да будете ни прилично флексибилни!

То отприлике значи „положај сексуалне складности“ – а то већ звучи много боље, зар не? Код овог положаја ради се о томе да се савршено ускладите и на крају заједно дођете до врхунца. Како то функционише? Одмах ћемо вам објаснити…

Како функционише CAT-положај?

CAT-положај је квази-верзија мисионарског положаја: она лежи на леђима, он на њој. Након што је он пенетрирао, она скупи и лагано стисне своје ноге. Он се полако помакне према горе тако да им карлице леже у истом нивоу. И тада може да почне: он помера своје бокове напред-назад док се онда аутоматски креће с њим – он јој све врема својом стидном кости надражује клиторис.

Зашто је то најбољи положај за жену?

Сасвим једноставно: појачана стимулација повећава вероватноћу за оргазам и то за чак 56 посто! Жене које теже долазе до врхунца требало би да испробају овај положај. Ако вам не успе из прве – пробајте опет!

CAT-положај за напредне

Кад сте свладали основну технику, можете да покушате следећу варијацију: један или више јастука испод њене задњице помоћи ће му да дубље продре. Или: он седне с испруженим ногама на кревет, а она на његово крило. Онда га окружи ногама тако да јој се при свакој кретњи стимулише клиторис. Заправо, можете слободно да експериментишете – то је добар пројекат за врући заједнички викенд…

Које грешке мушкарци и жене не праштају у кревету прочитајте ОВДЕ.

Извор: Крстарица

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА