Прочитајте још:Медитеранска салата са телетиномГурманлуци од парадајза и паприкеПрипрема: Месо оперите и исеците на коцкице па на врућем уљу пропржите лук и месо. Додајте млевену паприкуи ловор, посолите, побиберите и пржите уз мешање док течност не испари. Додајте бели лук, парадајз, вино и воду. Динстајте док месо сасвим не омекша (око сат и по). Гулаш послужите врућ уз кувани кромпир, њоке или тестенину. Време припреме: 120 минута. Извор: Лиса
Направите гулаш са мирисном жалфијом
Састојци: 1,60 кг говеђег меса без костију 900 г ситно сецканог лука 20 г љуте млевене паприке 50 г парадјз-пиреа 2 чена белог лука 20 г соли кашика жалфије уље со, бибер 1 дл белог вина
Бонус видео
Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.
портала "Правда" као и ТВ продукцију.
Донације можете уплатити путем следећих линкова:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
Колумне
Kако је Гринч украо власт
Ово је била година коју нико није очекивао, година која је по логици ствари и морала да се...
ВЛАДИМИР ЋОРОВИЋ: Кочина крајина (Историја српског народа)
Фудбал на нишану „колта“?
Пише: Петар Давидов
Oрбан и Фицо већи Срби од многих Срба и већи савезници Русији од многих Срба
Децембарски самит Европског савета оголио је стање ствари. И управо у томе лежи његова суш...
