Најновије

Направите гулаш са мирисном жалфијом

Прочитајте рецепт и спремите гулаш попут мајстора кулинарства!
Фото: kushaem.biz

Фото: kushaem.biz

Састојци: 1,60 кг говеђег меса без костију 900 г ситно сецканог лука 20 г љуте млевене паприке 50 г парадјз-пиреа 2 чена белог лука 20 г соли кашика жалфије уље со, бибер 1 дл белог вина
Прочитајте још:Медитеранска салата са телетиномГурманлуци од парадајза и паприке
Припрема: Месо оперите и исеците на коцкице па на врућем уљу пропржите лук и месо. Додајте млевену паприкуи ловор, посолите, побиберите и пржите уз мешање док течност не испари. Додајте бели лук, парадајз, вино и воду. Динстајте док месо сасвим не омекша (око сат и по). Гулаш послужите врућ уз кувани кромпир, њоке или тестенину. Време припреме: 120 минута. Извор: Лиса

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА