Најновије

Фантастични попусти на књиге за малишане и тинејџере – Испорука бесплатна!

Боравак код куће са децом лепши је уз књигу

Дечји дани културе очекују нас за неколико месеци, али одлична вест је да су попусти које  издавачка кућа Лагуна одобрава током трајања њихове традиционалне манифестације посвећене најмлађим читаоцима већ ту.

Од 20. до 29. марта, на сајтовима www.laguna.rs и www.delfi.rs Лагуна организује акцију са попустима на све књиге за децу и тинејџере.

Током трајања акције за куповину једне књиге одобрен је попуст од 25%, за куповину две књиге 30%, за три књиге 35%, а за четири и више 40%. За књиге на акцији не важе члански и количински попуст. Бесплатна је испорука за све поруџбине из Републике Србије.

Улепшајте дан својим малишанима књигама-сликовницама, као што је „Девојчица и меда“, читајте им најлепше приче из „Причанки“, или их насмејте и разиграјте вицевима и питалицама из „Откачене школе 2“.

За мало старију децу прави су избор књиге из едиције „Класици књижевности за децу“, или из серијала о дечаку Тому Гејтсу, као и наслови „Загонетна потрага“, „Како сам постао детектив“, „Мама вила и ја“ и многи други.

А тинејџери ће уживати у насловима као што су „Капут од маховине“ и „Нећу да мислим на Праг“.

Наслове на акцији можете видети на сајту Лагуне.

Извор: Правда

 

 

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА