Најновије

ХОРОР: Мушкарац који је у изолацији због короне, покушао да силује комшиницу! Ухапшен нападач из Нишке Бање

Четрдесетдеветогодишњи С. В. из Нишке Бање ухапшен је у понедељак због сумње да је покушао да силује старију жену из комшилука која живи сама. Она је, на срећу, успела да алармира полицију, али је њена агонија настављена, јер се сумња да је он заражен вирусом корона.

Полиција (Фото: Јутјуб)

Како незванично сазнајемо, и силоватељ и његова жртва се налазе у изолацији док се непобитно не утврди да ли су позитивни на ковид - 19.

У полицији кажу да је ова несрећна жена и пре недељу дана пријавила свог комшију због прогањања због чега му је изречена мера упозорења.

То му, међутим, није сметало да своју намеру понови па је око поднева упао у кућу жене и одмах скочио на њу.

- Он јој је зазвонио на врата, а с обзиром на то да је и раније имала непријатности са њим, жена је одбила да га пусти у кућу. Међутим, нападач је одгурнуо врата и упао у кућу, а затим је скочио на њу у намери да је напаствује. Док се гурала са њим, жртва је успела да пошаље поруку својој другарици да је нападнута, а она је одмах позвала полицију – објашњавају наши саговорници упознати са овим случајем.

Полиција је о свему обавестила Више јавно тужилаштво које треба да се изјасни о квалификацији кривичног дела које ће се 49-годишњаку ставити на терет.

ПрочитајтеОВДЕ  eво шта значи нова мера Владе Србије у борби против коронавируса!

Извор: novosti. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА