Најновије

САМО ОВАЈ ДЕТАЉ ОТКРИВА ДА ЛИ СТЕ СКОРО ИМАЛИ СЕКС! На лицу остаје траг који се задржава 48 сати после!

Опште је позната ствар да након доброг секса блистамо, и то буквално. То је природни сјај који је тешко ухватити речима, али један поглед довољан је да се уочи таква особа, и сви пријатељи и колеге вероватно знају шта се десило синоћ.

Илустрација (Фото: принтскрин)

То није нимало случајно, јер је најновије истраживање објављено у часопису  "Psychological Science"  показало да након доброг секса тај сјај траје чак 48 сати касније. И, поред доброг секса, показује и општи ниво среће у вези.

А научнике је интересовало могу ли да сијају и људи у везу који немају сваког дана секс (што је ситуација већине парова) а који се искрено воле.

У фокусу су били подаци из два различита истраживања – прво с 96 младих супружника, а друго с њих 118. Сви од њих су редовно водили евиденцију сексуалних активности и сексуалног задовољства у периоду од две недеље.

А уз то су и описали истраживачима колико су срећни у браку у том периоду, а јавили су им то и 6 месеци након истраживања.

А како су истраживачи открили, код оних који су та два дана сијали јаче су после шест месеци пријавили и већу љубав и задовољство у браку.

И шта су као закључак извели научници? Чак и данима после секса, задовољство и те како повезује партнере и утиче на задовољство у браку, не само током секса. Зато прионите на посао већ вечерас!

За колико минута жене доживе оргазам прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА