Најновије

НАПЕТО У ВЛАДИ СРБИЈЕ: Ана Брнабић и њени сарадници тестирани на корона вирус! Ово су резултати!

Председница Владе Србије Ана Брнабић и сви чланови њеног кабинета тестирани су на корону, а заражених у непосредном окружењу премијерке нема, преноси "Блиц".

Ана Брнабић (Фото: srbija.gov.rs)

Након што је откривено да је дошло до првог случаја заразе корона вирусом у Влади Србије и да је коронавирусом заражен Бранислав Блажић, државни секретар из Министарства заштите животне средине, из предострожности је донета одлука да се цео кабинет тестира.

Свима су брисеви узети у уторак и среду, резултате су чекали у самоизолацији и тек када је стигла потврда да су сви негативни, чланови премијеркиног тима су се вратили на посао.

Иако Блажић не ради у Немањиној 11, већ је његово Министарство на Новом Београду, савет стручњака био је да се тестирају сви.

Један од тестираних је и Брнабићкин саветник за медије Младен Башић. Он каже да је свима узет брис и да су се сви придржавали препорука лекара док нису стигли налази.

- Радили смо од куће, телефоном, сви, укујучујући и председницу Владе. Тек након што су резултати показали да нисмо инфицирани короном, вратили смо се на посао - наводи Башић.

У изолацији до добијања езултата била је и премијерка, која се одмах након добрих вести, појавила на кризном штабу у друштву председника Србије Александра Вучића.

И сви из Министарства заштите животне средине који су били у контакту с Блажићем су послати у изолацију, а сам министар Горан Триван само је телефонски контактирао с Блажићем и свима осталима с којима је државни секретар контактирао лично.

Ухапшена екипа новинара телевизије КТВ! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА