Најновије

ПРОТРЕСАО ИНТЕРНЕТ: Македонски стручњак изнео смеле тврдње о корони које ће вас протрести из корена! (ВИДЕО)

Македонски стручњак из области инфектологије и епидемиологије др. Вело Марковски, лекар кога није страх од одмазде Светске здравствене организације и фармацеутске индустрије, објаснио је детаљно какав је вирус корона.

Др. Вело Марковски (Фото: Јутјуб)

Разумемо да вас је још увек страх, да је паника, али неко мора бити трезвен и када вас је страх и кад вам се не свиђа да слушате чињенице. Неко мора да вам да чињенице:

Након што је наше здравство покорено од стране СЗО здравства и глобалне фармацеутске индустрије, број лекара који су спремни да ризикују своју професију и прогањање од стране "глобалистичког здравства" и јавно кажу истину и говоре о чињеницама је практично сведен на нулу.

Панику и хистерију у вези са Корона вирусом су изазвали глобалистички медији (пре свих СиЕнЕн) и СЗО - Светска здравствена организација и њени "стручњаци". Исти ти стручњаци су до сада изазвали панике за птичијим грипом, свињским грипом, САРС-ом.

Никада до сада нису успели да овако затворе цео свет и изазову глобалну рецесију.

Економске последице по Србију овог потпуног лудила које код нас шири и подстиче председник СНС-а, ће имати за последицу уништење домаће идустрије и предузетничког сектора.

У Кини, Италији, Шпанији су допустили да вирус уђе међу старе и болесне, међу лекаре и медицинско особље и у болнице. Људи који умиру су просечно стари 80 година и практично сви имају и друге озбиљне болести.

У Немачкој, Израелу ово нису дозволили. Тамо и тестирају много више људи, па је онда много јасније колико је вирус опасан. У Израелу за 92% заражених вирус производи благе симптоме сличне симптомима прехладе и грипа. У Немачкој такође.

У Израелу је од преко 1200 заражених умро један човек стар 88 година. У Немачкој је смртност око 0.4%. Када тестирате много људи, онда добијете јасну слику. Италија је искоришћена за подизање масовне панике и хистерије међу људима.

Ова паника, хистерија и опште лудило има и позадину. Свет пролази кроз тектонске геополитичке промене. Дрма се банкарски глобализам.

Све води ка председничким изборима у САД-у у новембру ове године. Ниједан амерички председник није изгубио реизбор када је економија била јака.

Озбиљна времена траже озбиљне, одговорне, трезвене људе.

Прочитајте ОВДЕ   шта нам теже пада пандемија или полицијски час.

Извор: доста је било

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА