Најновије

МУЖ ЈЕ ЗАПОСЛИО ЗГОДНОГ ШЕГРТА (19), ЈЕДНОГ ДАНА СМО ОСТАЛИ САМИ...Исповест ове жене оставила је многе без текста

Деидре Сандерс је колумнистикиња британског портала "The Sun" којој стално стижу писма читалаца са занимљивим љубавним проблемима.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Недавно јој се јавила жена која је преварила свог супруга.

Ово је њена исповест:

- Имам одличан секс са младим водоинсталатером - једина мука је што ради за мог мужа. Осећам се толико кривом, јер још увик волим свог мужа, али једноставно не могу угасити своја осећања према његовом 19-годишњем раднику.

Мој супруг има свој сопствени водоинсталатерски посао. Добро му иде, запошљава неколико старијих момака и прошле године је узео приправника.

Имам 33 године, а он има 37 година. Добар је супруг и имамо леп дом. Али он ради дуге сате и стрес га често чини безвољним. Имамо троје деце, узраста од десет, седам и пет година и често се осећам као самохрани родитељ.  Наш сексуални живот избледео је након што сам родила треће дете и престали смо да комуницирамо.

Тај приправник је био попут даха свежег ваздуха. Живи близу нас па га муж вози на посао. Како је мој муж заузет организовањем ствари за наредни дан, ја често спремам његовом шегрту кафу док ћаскамо у кухињи. 

Једног дана је муж раније отишао на терен а приправника није повезао са собом. Тада смо нас двоје почели да флертујемо. Рекао ми је да сам лепа кад се смејем. Једног дана смо се пољубили, и то је водило ка сексу.

Он је врло добар љубавник, поготово за некога тако младог, и било је предивно осећати се жељено. Осећам се заглављено са својим мужем и иако га волим, више нисам заљубљена у њега. Такође развијам осећања према овом младићу, мада знам да сам му ја само забава.

Деидре јој је саветовала да хитно прекине ту везу и да свом мужу каже да им је брак у кризи, а онда да од њега захтева конкретне промене како би сачували однос.

Ова врста секса има исцељујуће моћи, а мушкарци су једноставно зависни од њега! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: The Sun

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА