Најновије

Гњидо усташка

Није ме изненадила твоја изјава да вам је Србија на челу са председником Вучићем украла два респиратора.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Пише: Велимир Ераковић

Нијесам адвокат Александара Вучића, али знам да то никад не би урадио. Србија је само јуче добила од тенисерке Ане Ивановић донацију да респираторима покрије сву Србију. Да не говорим о осталим спортистима и њиховим донацијама.

Гњидо усташка ти преко Вучића нападаш Србију. Засметало вам је што је рекао мој српски народ. И јесте теби и предсједнику Хрватске који би нови Јасеновац и логор за дјецу Градишка. Нијесмо ми као ти, научени од малена да крадемо, ципеле, јаја, пршуте по Видровану и зубне пасте по маркетима.

Само што за небо није везано ниси украо. Школу си супер учио, тако да си којим случајем видио седмицу, кап би се те убила. Уз подршку Милановића, такође усташе  нападосте нас да вам крадемо медицинску опрему? Да имаш срама и стида, реко бих ти то. Али немаш, па ћу по црногорски, чистим српским језиком. Мучи фукаро. Шта Хрват оће? Доста бре више, мишеви једни. На врх главе се попесте. Пошто је драма од короне у Италији да не узимаш какво смеће од кокаина? Па лупаш ко Максим по дивизији. Све лажеш. Покојни Момир Булатовић ми је причао да ти је годинама плаћао воду и струју, као и остале комуналије. Србија вама као помоћ тонама брашна и других прехрамбених производа, а ти нама да крадемо на ситно. Уђите у продавнице и маркете, све је српска роба. И брашно и месо, све. Само је пет посто Хрватске.

Одлучио си усташки поглавниче, који слага да смо силовали жене по Цетињу, да се у вријеме короне обрачунаш са Србима. Ама и ми са тобом ништавило једно. Јесу ли ти респиратори требали за кућну употребу, да ти онај крмак не крепа? Никад нијеси преболио што у Београду нијеси имао функцију. Тај те комплекс уби. Слобо и Момир ти је нијесу смјели дат кад су видјели да прескачеш шине од трола  и трамваја по Славији. Како те не би стид језик један да научиш, него се вас свијет спрда кад ставиш на уши слушалице и изгледаш као пилот а не лидер. Ти си лидер шверца, дроге, оружја и цигарета. Лидер лажи, симбол издаје и безлична протува. Сорош је наредио да се најача количина ове отрови пушта на Србију и Русију. То сви знамо, али ћемо опет преживјет, јер је Бог уз нас а уз вас како их Путин назва,,рептили.

Сад више брашна из Србије нема,чоку више добит нећеш наркомане манити. А чим ово прође и крену литије, aко будем жив ето и мене и моје редарске службе. Вођене најбољим официром потпоручником, који је све прошао. И нећемо шетати, доста смо се нашетали. Кад ти се вратимо овај пут требаће ти респиратори јер летиш са мјеста на коме си. Читам само српске писце, па ћу ти за крај написат цитат једног од највећих Меше Селимовића. “Човјека на власти подстичу кукавице, бодре ласкавци, подржавају лупежи, и његова представа о себи увјек је љепша него истина. Све људе сматра глупим, јер крију пред њим своје право мишљење, а себи присваја да све зна, и људи то прихватају. Нико на власти није паметан, јер и паметан брзо изгуби разум.

Е како би добро било да си ти, гњидо икад био паметан. И прије него још једном нападнеш Србију за крађу респиратора, зовни Милутина Симовића, па га изокола питај да није шта стизало у пакете. Гарантујем ти да их је он клепио, мислећи да су електричне музилице за краве.

Прочитајте ОВДЕ  шта каже стручњак из Кине који борави у Србији.

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА