Најновије

ДОК НА ФЕЈСБУКУ ПИТАЈУ ДА ЛИ ЋЕ И ОН НА САЈАМ... Ђорђе Давид открио да има још познатих заражених, прве симптоме, где се заразио (ВИДЕО)

Певач Ђорђе Давид позитиван је на коронавирус, а тренутно се лечи на пулмологији Клиничког центра.

Ђорђе Давид (Фото: Јутјуб)

Док на Фејсбуку се питају да ли ће и он на Сајам, будући да изгледа, према снимку, боље, он је открио где се заразио, са ким је све боравио, али и какви су симптоми болести. Упутио је апел грађанима, потом тврдио да је још јавних личности заражено.

"Вртим филм као где сам закачио, ко је тај неко ко ми је неко ко пренео. Ово је озбиљна ствар и не треба да се зеза даље, причу треба озбиљно схватити. Запрао, понашао сам се примитивно, као што се већина људи данас понаша, мислећи да сам недодирљив, да не може ништа да ми се деси, да сам ја сребрни летач који је то те мере јак да никакав вирус не може да га упропасти", почео је исповест певач из карантина у болници.

"Кашљем од јануара, а онда сам направио неколико хиљада километара, кроз Македонију и јужну Србију, возећи се својим колима и контактирајући са људима на начин на који сам контактирао не заштићен јер не улазим у масу. А онда сам схватио да сам тих дана био у контакту са 500 људи. Ко год ти приђе у Нишу, Врању, Македонији сликаш се, не размишљајући да ти се нешто може десити", причао је рокер, срећан што је његова девојка Ана, с којом има ћерку, била прибрана и одговорна и није му дала да улази у стан и са њом и дететом је виђао само испред зграде. 

"Ја сам после тога, мислим да је било 18-19. март, сео на бицикл и прешао по 40 километара, и након 24 сата сам попио кревет. Није ми било добро, кретало је са благом вртоглавицом. Ноћ између 23. и 24. сам доживео невидљивог непријатеља који ми пушта електричну енергију кроз организам. Буквално од длаке последње на глави до палца као да ми је струја пролазила кроз тело. Трчао сам по стану и јаукао, туширао сам се неколико пута, измерио температуру 37,8 до 39. И онда сам добио прекид филма, онда у подне се разбудим - 34,9.

Даље је Давид описао како је стигао на Инфективну, да су му одмах снимили плућа и да је убрзо добио информацију да има озбиљну упалу плућа.

"Стављају ме у бокс и од тог тренутка када год јаче удахнем, почнем да кашљем 2 минута и то цепа до пупка. Тај бол, то раздирање у плућима, у среду су ме пребацили на пулмологију", испричао је.

"Што се тиче мојих пријатеља, Горан, жена његова, моји дивни клинци које менторишем у Звездама Гранда на срећу немају никакве симптоме, Ивана Петерс је одавно прешла црвену зону. С њом сам се видео 3. марта", рекао је Давид и поручио свима да се ова болест не лечи са литар ракије и белог лука и да сви треба да мислите на своје најближе, ако не на себе, и сви да остану кући.

"Мислим да као јавна личност треба да јавно кажем да сам заражен, а има доста јавних личности који то крију"; рекао је на крају Давид. 

Прочитајте ОВДЕ  на шта је то др. Кон упозорио Србе.

Извор: Курир/Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА