Најновије

ОРГАЗАМ НАТЕНАНЕ! Ево колико би секс требало да траје кад би се жене питале

Ако сте се икад запитали колико би се*с требало да траје да би задовољили другу страну или да ли то траје довољно дуго код вас, стручњаци тврде да имају одговор.

Наиме, велико истраживање спроведено преко интернета на више од 3800 се*суално активних мушкараца и жена показало је како заиста постоји нешто што бисмо назвали "прекратко", "предуго" и "идеално".

Открило су како жене у просеку желе да се*с траје 25 минута и 51 секунду, односно то им је идеална мера за њихово задовољство, пише IFL Science.

И док је за претпоставити да би мушкарци на то одмахнули руком, чини се да се и они слажу и преферирају управо толику дужину саме пе*етрације - од око 25 минута и 43 секунде. 

Међутим, студија је открила и да мушкарци често нису објективни што се тиче просечне дужине њиховог извођења и често прецењују колико је се*с трајао.

Стварне бројке у супротности с очекивањима

Код 27 одсто људи се*с у просеку траје од три до седам минута, за 18 одсто њих ужитак је непрекидан од седам до 15 минута, док тек 12 одсто парова каже како им се*с, односно сама пе*етрација, траје од 15 минута до неколико сати.

Као главни "кривци" за то се наводе мушкарци, мада се преурањеном ејакулацијом сматра стање у којем се*суално узбуђење не може да се контролише дуже од минута. Више од 90 одсто жена не може да доживи ор*азам у року од два минута, па је у таквој врсти се*са њихово задовољство дефинитивно закинуто.

Шта је за жене прекратко, а шта предуго

Већина жена у студијама одговара како им је прекратко све што траје краће од пет минута, док су нешто "блаже" код процењивања оног што је предуго - за већину је то се*с који траје дуже од пола сата.

Ипак, ти подаци не би требало да депримирају мушкарце, истичу истраживачи, због тога што ће жене занемаривање предигре, неиницирање се*са, избегавање пружања о*алног ужитка и посвећеност искључиво гениталијама доживети као већи преступ и грешку партнера. 

Ово је најбољи сексуални положај за жене, доноси неслућене ужитке и мушкарцу! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: IFL Science

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА