Најновије

ТАРАМОУНТ НОВИТЕТИ ЗА МАРТ И АПРИЛ: Нови Бонд, наставак приче о троловима са Тимберлејком и Озборном, Мулан..(ВИДЕО)

Представљамо вам филмове које ће ТАРАМОУНТ ФИЛМ дистрибуирати у марту и априлу 2020. године.

Мулан (Фото: Тарамоунт)

За почетак ту је трилер из студија Универзал пикчрс.

НЕВИДЉИВИ ЧОВЕК 

У биоскопима од 5. марта 2020.

Режија: Ли Ванел

Улоге: Елизабет Мос, Алдис Хоџ, Сторм Реид, Харет Дyер...

Заробљена у насилној вези са богатим и бриљантним научником који је контролише, Сесилија Кес (Елизабет Мос) бежи у глуву ноћ како би се сакрила. У томе јој помаже сестра, пријатељ из детињства и његова ћерка тинејџерка. Сесилија добија вест о самоубиству бившег дечка који је злостављао и схвата да јој је оставио огромну количину свог богатства, али почиње да сумња да је његова смрт превара. Низ језивих случајности постаје смртоносан и претећи за људе које она воли. Сесилија ће очајнички покушати да докаже да је прогања неко кога нико не може да види.

НАПРЕД 

У биоскопима од 5. марта 2020.

СИНХРОНИЗОВАНО

Режија: Дан Сканлон / Редитељ синхронизације: Владимир Марковић Луни

Синхронизација: Владан Илић, Никола Тодоровић, Весна Станковић, Јасмина Аврамовић, Борис Пинговић, Ђурђина Радић, Добрила Илић, Маја Оџаклијевска и други

Гласови: Крис Прат, Том Холанд, Џулија Луис-Драјфус, Октавиа Спенсер

Жанр: Анимирана авантура

Радња филма смештена је у предграђе измишљеног света, а главни ликови су два брата, тинејџери вилењаци. Они ће кренути у невероватно путовање, како би открили да ли је преостало још мало магије. Из студија Пиxар Аниматион стиже нам потпуно нов, оригиналан филм који у наше биоскопе стиже 5. марта 2020. године.

НАША ЉУБАВ 

У биоскопима од 12. марта 2020.

Режија: Лиза Барос Д'са, Глен Лејбурн

Улоге: Лајам Нисон, Лесли Манвил, Амит Сакс, Дејвид Вилмот

Жанр: Романтична драма

Џоан и Том су у браку годинама. У њиховој вези осећа се лакоћа која настаје из живота који су провели заједно и велике љубави која се огледа у нежности и хумору који деле. Када Џоани открију рак дојке, ток њеног лечења почиње да баца сенку на њихову везу, пошто почињу да се суочавају са изазовима који претећи стоје пред њима и показују у шта би живот могао да се претвори уколико би се некоме од њих нешто догодило. Ово је прича о љубави, преживљавању и епским питањима које живот поставља сваком од нас.

ТИХО МЕСТО 2 

У биоскопима од 19. марта 2020.

Режија: Џон Красински

Улоге: Емили Блант, Килијан Марфи, Ноа Џуп, Ђимон Хунсој

Жанр: Хорор

Након смртоносних догађаја који су се одиграли, породица Абот принуђена је да се суочи са страхотама спољашњег света, док њени чланови настављају борбу за опстанак у тишини. Присиљени да се упусте у непознато, брзо схватају да створења која их лове уколико испусте звук нису једина претња која вреба.

ТРОЛОВИ – СВЕТСКА ТУРНЕЈА

У биоскопима од 19. марта 2020.

СИНХРОНИЗОВАНО И ТИТЛОВАНО

Режија: Мари Џеј Блајџ / Редитељ синхронизације: Душица Новаковић

СИНХРОНИЗАЦИЈА: Ана Штајдохар, Марко Мандић, Ива Стефановић, Бранислав Платиша, Милан Живадиновић Били, Слободан Стефановић, Ђурђина Радић Ђикс, Никола Антоновић Антон, Марко Марковић, Ђорђе Гргуровић Грзи…

Гласови: Ана Кендрик, Џастин Тимберлејк, Џеј Балвин, Рејчел Блум, Флула Борг, Кели Кларксон, Ози Озворн…

Жанр: Анимирана авантура

Ана Кендрик и Џастин Тимберлејк враћају се у фантастичном наставку анимираног мужичког филмског хита из 2016. године: „ТРОЛОВИ – СВЕТСКА ТУРНЕЈА“. У авантури која ће их одвести далеко изван граница познатог, Мака (Ана Штајдохар) и Закерало (Марко Мандић) ће открити да су они само једно од шест различитих троловских племена, које живи у једној од шест различитих територија и посвећени једном од шест музичких праваца: фанку, року, кантри музици, техно музици, класичној и поп року. Тако да ће њихов свет постати много већи и много, много бучнији.

МУЛАН 

У биоскопима од 26. марта 2020. године

Режија: Ники Каро

Улоге: Јифеј Лиу, Дони Јен, Тци Ма, Џејсон Скот Ли…

Инспирисано причом “Балада о Мулан”

Жанр: Авантура

Прослављени редитељ Ники Каро представиће нам епску причу о легендарној кинеској ратници, у филму који нам стиже из студија Дизни, “МУЛАН”, у коме неустрашива млада жена ризикује све што има, због љубави према својој породици и држави и постаје један од највећих ратника за које је Кина икада чула.

Када кинески цар пошаље декрет у коме пише да свака породица мора да пошаље једног члана који ће се придружити Царској војсци у одбрани земље од освајача са севера, Хуа Мулан, најстарија ћерка прослављеног ратника, замениће свог оболелог оца.  Прерушена у мушкарца, представља се као Хуа Јун и на сваком кораку суочиће се са изазовом како би пригрлила своју унутрашњу снагу и истински потенцијал. Ово је епско путовање које ће је преобратити у поштованог ратника и на коме ће заслужити поштовање и захвалност читаве нације и њеног оца учинити поносним.

НИЈЕ ВРЕМЕ ЗА УМИРАЊЕ

У биоскопима од 2. априла 2020.

Режија: Кери Џоџи Фукунага

Улоге: Данијел Крејг, Рами Малек, Леа Седу, Лашана Линч, Бен Вишо, Наоми Харис и Џефри Рајт, као и Кристоф Волц Рејф Фајнс у улози “М”.

Такође глуме и Рори Кинир, Ана де Армас, Рори Кинир, Дали Беншала, Давид Денчик и Били Магнусен

 

У филму “НИЈЕ ВРЕМЕ ЗА УМИРАЊЕ” Бонд је напустио службу и ужива у мирном животу на Јамајци. Његов мир неће трајати дуго, када се појави његов стари пријатељ из ЦИА, Феликс Литер, молећи га за помоћ. Мисија у којој је потребно да избаве киднапованог научника испоставиће се много компликованија него што је било очекивано и навешће Бонда на траг мистериозном зликовцу који је наоружан новом, опасном технологијом.

ЛОВ

У биоскопима од 9. априла 2020.

Режија: Крег Зобел

Улоге: Ајк Баринхолтц, Бети Гилпин, Ема Робертс и Хилари Свонк

Жанр: Акциони трилер

Блумхаус Продакшнс представља нам застрашујућу и напету причу чија је радња смештена у модерну Америку, прилично сличну свету који сада познајемо.

Дванаест потпуних странаца буди се на пропланку. Не знају где се налазе нити како су ту доспели. Не знају да су одабрани… за врло специфичну сврху… ЛОВ.

У сенци мрачне интернет завере, група одабраних састаје се по први пут у забаченој Племенској Кући, како би ловили људе, из спорта. Али њихов план ускоро ће бити избачен из колосека, јер једна од оних који су плен, Кристал (Бети Гилпин), познаје боље игру ловаца него они сами. Игру окреће ка ловцима, убијајући их једног по једног, док проналази свој пут ка мистериозној жени (Хилари Свонк, двострука добитница Оскара) која је у центру свега тога.

Џејсон Блум, продуцент филма “Бежи!” и Дејмон Линделоф, коаутор серија “Остављени” и “Изгубљени” доносе нам нови мистериозни социјални трилер.

ЖЕНА КОЈА ОБЕЋАВА

У биоскопима од 23. априла 2020.

Режија: Емералд Фенел

Улоге: Кареј Малиган, Лаверни Кокс, Бо Бурнхам, Алисон Бри, Кони Бритон...

Од редитеља визионара, Емералда Фенела, стиже нам нова, занимљива слика освете. Сви су говорили да је Кеси млада жена која обећава… док није дошло до мистериозног догађаја који је нагло преокренуо њену будућност. Али ништа у њеном животу није онакво каквим се чини: она је опако паметна, лукава и ноћу води тајни, двоструки живот. Неочекивани сусрет пружи ће Кеси нову шансу да исправи прошлост у овој узбудљивој и дивље узбудљивој причи.

ЦРНА УДОВИЦА

У биоскопима од 30. априла 2020.

Режија: Кејт Шортланд

Улоге: Скарлет Јохансон, Роберт дауни Џуниор, Дејвис Харбоур, Флоренс Пу, Рејчел Вајс

Жанр: акција, авантура

Скарлет Јохансон репризира улогу Наташе / Црне удовице у Марвеловом акционом спектаклу, шпијунском трилеру "ЦРНА УДОВИЦА" - првом филму четврте етапе Марвеловог филмског универзума. Флоренс Пју у филму глуми Јелену, Дејвид Харбор је Алексеј, познатији као Црвени Чувар, а Рејчел Вајс је Мелина. Редитељ филма је Кејт Шортланд а продуцент је Кевин Фајги.

Прочитајте ОВДЕ   шта вас очекује на ФЕСТ-у.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА