Најновије

НОКАУТИРАО ИХ: Ево како је Трамп победио владаре из сенке!

Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп нокаутирао је банкаре и владаре из сенке који су господарили светом и пројектовали рецесије, постављали и смењивали владе широм планете, узроковали ратове и тероризам, па и распад СФРЈ, бомбардовање СРЈ, проблем Косова и Метохије...

Доналд Трамп (Фото: Сајт америчког председника)

Трамп је, наиме, због пандемије коронавируса преузео Америчку централну банку (ФЕД) први пут од 1913, од кад су том институцијом заправо управљале четири породице - Рокфелер, Ротшилд, Морган и Сорош и, као господари новца, утицали на глобалне прилике.

Реалну моћ им је давало и то што ФЕД, између осталог, има контролу кредита за 186 централних банака широм света.

Али то више неће бити случај. Сад ће шеф Беле куће и његов министар финансија Стивен Мнучин, на основу одлуке Конгреса, управљати за 2,2 хиљаде милијарди долара, које ће ФЕД да одштампа.

Нова историја

Управо се пише нова историја света, тврди један од лидера Демократског фронта Небојша Медојевић, наводећи да је Трамп преузимањем ФЕД бацио на колена оне који су напали човечанство.

- Трамп је успео да сломи Конгрес и демократе, представнике тзв. дубоке државе који су традиционално продужена рука глобалних банкара. Они су досад гласали само за оно што банкари траже. Сад су сломљени - објашњава Медојевић.

Конгрес је, како додаје, повратио Уставно право одузето 1913. да одлучује о штампању новца и употреби за јавне сврхе.

- Ово није само велики дан за Америку већ и за цео свет. Ликвидност тржишта у САД и контролу кредита за 186 централних банака у свету не контролише ФЕД, већ Мнучин, односно Трамп и Конгрес. Трамп је преузео контролу над главним оружјем глобалних банкара - Рокфелера, Тошилда, Моргана и најистуренијег од њих Сороша, који су сад буквално на апаратима - наводи Медојевић.

Силе зла

Према његовим речима, Трампова је победа над креаторима свих сукоба и несрећа на свету:

- Ово је његова победа над силама зла, које су извор свих ратова, рецесија, криза, тероризма... а што се нас тиче и распада СФРЈ, бомбардовања СРЈ, проблема КиМ... Они су недавно уложили само милијарду долара за рушење тзв. европских диктатора, а то су за њих Виктор Орбан, али и Владимир Путин. Зашто? Јер не могу да управљају њима. И то ће сада, међутим, да буде стопирано, што је добро јер су се они показали као пријатељи Србије.

Сви противници моћника страдали и Трамп у опасности

Овом акцијом амерички председник је истовремено поразио представнике тзв. дубоке државе, који су као продужена политичка рука владара из сенке - Ротшилда, Рокфелера, Моргана и Сороша имали задатак да Трампа, нарочито сада током борбе против епидемије коронавируса, покажу као неспособног како би изгубио на предстојећим изборима за председника САД, који су предвиђени за новембар ове године.

- Трамп је, међутим, преузео ФЕД како би уз 2,2 хиљаде милијарди долара остварио план обнове америчке економије, привреде и помоћи грађанима погођеним због КОВИД-19. Најавио је, између осталог, 1.200 долара свакој америчкој породици, грант за предузетнике... И према неким анкетама, популарност Трампа у САД је сад порасла. Он се за сада добро носи и бори, успео је што нико није за 107 година овим нокаутирањем владара из сенке. Борба, ипак, није готова. Неће се они тако лако предати. Трамп је у опасности - прича Медојевић и тврди да су сви амерички председници који су се успротивили господарима новца страдали под чудним и(ли) неразјашњеним попут Џона Кенедија.

Спољнополитички аналитичар Зоран Спасић сматра да је Трамп ушао у борбу са господарима новца како би спасао САД од евентуалне тешке економске кризе која би могла да уследи због епидемије коронавируса.

- Узимајући коначно ФЕД под контролу, амерички председник спасава САД, али и остатак света који је у тешким финансијским везама са Америком од могуће погубне кризе. И ми од његове победе можемо да имамо користи јер није тајна да су ти људи попут Сороша финансирали обојене револуције, распад СФРЈ, разне НВО које су водиле политику на штету наше државе, али и многе (опозиционе) протесте у протеклих 20 година.

Најмоћније породице

 

Дејвид Рокфелер

- једна од најмоћнијих капиталистичких династија у историји

- Дејвид Рокфелер умро 2017. у 102. години после седам трансплантација срца

- банкари, први милијардери у САД, баве се нафтом

Ротшилд

- имају богатство које се цени на око трилион долара

- диктирају, неки тврде, и данас цену злата у свету. Финансирали већину ратова у последњих 200 година

- венчавају се међусобно како би задржали богатство

- држе се пароле оснивача породице Мајера Амшела Ротшилда "Дајте ми контролу над економијом земље и баш ме брига ко прави законе"

Морган

- финансирали стварање највећих америчких компанија попут "Џенерал електрика", као и истраживање Николе Тесле

- наводно су подстакли јапански напад на Перл Харбор јер су обећали јапанским клановима да ће делити зараду од ратовања. Дали зајам САД од 500 милиона долара, али узимали један одсто провизије за све што су компаније продавале војсци САД...

- поседују највећу породичну залиху злата, која је, наводно, тунелом повезана с њујоршком филијалом ФЕД

Сорош

- оптужују га за помагање нацистима, мигрантску кризу, жељу да започне грађански рат у САД...

- тврдило се да је купио Демократску странку у САД, срушио Банку Енглеске 1992.

- наводило се да финансира опозицију у Србији

Ево над чим је Трамп тријумфовао

- Федералне америчке резерве или Централна банка САД, најмоћније тело САД, чије одлуке утичу на америчку економију, а самим тим и на светску

- амерички председник Вудро Вилсон 1913. потписао закон о ФЕД, независно тело, и тад изјавио: "Ја сам глупаво упропастио своју земљу"

- примарни задатак ФЕД је да контролише инфлацију

- други задатак ФЕД је да штампа новац кад држави понестану фондови

- преко ратова акумулирају богатства. Ратови коштају, па владе морају да траже кредите, односно нови новац од ФЕД. Трамп је и то стопирао јер не иницира више ратну политику у свету, ИСИС....

- кад год ФЕД убризга више новца у економију САД, све светске валуте губе нешто од вредности

- током последњих неколико година ФЕД су штампале билионе долара. Реаговале су Кина и Русија - продавале су долар из резерви и почеле да купују злато

Трамп: Умреће 100.000 или више људи

Амерички председник Доналд Трамп први пут је у недељу признао да би у САД од коронавируса могло да умре 100.000 или више људи, оценивши да, уколико број смртних случајева остане 100.000 или буде мањи, то значи да је урађен добар посао.

Трамп је те процене изнео коментаришући наводе америчког стручњака за инфективне болести Ентонија Фаучија, који је рекао да би 100.000 или више Американаца могло да премине од последица вируса, преноси ЦНН.

- Ако можемо да спустимо тај број на 100.000, то је ужасан број, можда чак и мање, сви ми, сви заједно, урадили смо веома добар посао - рекао је Трамп.

Прочитајте ОВДЕ  зашто је Пентагон у паници.

Извор: Српски телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА