Најновије

"Јесу ли поштеним Црногорцима очи испале, па не виде да у приватној Миловој држави онима који слободно мисле, смрт куца на врата?"

Чак ако прескочим славну и епску прошлост, били смо понос српског народа. У последњим ратовима смо ми се мушки борили, заједно са нашом браћом за исте циљеве. Преживљавали свјетле побједе и поразе. Бомбардовање прођосмо заједно, без обзира на издају Мила Ђукановића и врха власти.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Пише: Велимир Ераковић

Мало, по мало до референдума, кад се све промијени. Мило уз помоћ запада покраде референдум и од тад нам Срби посташе највећи непријатељи. Лудило наста. Узеше нам језик, прекројише историју, признаше лажну државу Косово и половини православаца памет промијенише. Не знам шта би са Црногорцима? Постадоше тотално кроатофилни. Лише часних и изворних који поштују судбину наслеђа и знају ко су и шта су. Срби били, сад су и биће.

Као да је Мило Ђукановић у ове друге убризгао колективни серум да буду антисрби и усташе. И утркују се у томе. Ко више мрзи Србе? Медије је покрио, штампане и електронске и само трује против Срба. Видјели сте јуче на мом примјеру! Рушим уставни поредак, јер пишем о милијардама које је ставио на ко зна које рачуне по свијету. Државу је распродао читаву, сорошоидима и осталим свјетским протувама да уживају у њој. Јесу ли поштеним Црногорцима очи испале, па не виде да у приватној држави онима који слободно мисле, смрт у сваком тренутку куца на врата.

Ја ћу писати о њиховом непочинствима док ме не убију. Ја рушим устав, а он га суспендује редовно? Закон о слободи вјероисповјести је уништио устав. Све је антиуставно и против закона. И баш га брига. То није држава, већ дивљи запад. А дјецу шаљу на факултет у Београд. Супер им је ође, велики град, имају и да уче и проводе се, све им је дозвољено. Међутим, ми Срби морамо наћи начин за отпор. Највећи имунитет ће нам бити народ који је уз нас. Ми народу и народ нама. Само сложно, са планом, можемо стићи до циља. 

Само сложно можемо изградити нову Црну Гору. Изворну, Српску у којој ће владати право и правда. Јер сад смо у рукама усташких кловнова, а треба нам озбиљна и јака политичка гарнитура. Да видимо ко је убио Душка Јовановића, Павла Булатовића, Шћекића и остале који не присташе на Милов систем државе и издају. Да видимо како се од полицијске плате возе баснословно скупа аута и праве куће? Због свега тога, кловнове као Мила, Душка Марковића и Владу хитно треба мијењати.

Црногорци између слободе и окупације, морају изабрати слободу и повратак корјенима. Ови доста јашу, тридесет година и вријеме је да магарци сјашу са магараца. Ако се шта броји доста је било. Народе Црне Горе, слободни и честити, знате ви ово и без моје писаније. Морате пронаћи још један промил снаге коју сви имате. Пред нама је, након короне, задња борба. Тренутак кад у политичку историју морамо послати криминалце, полицајце и наравно политичаре који су на власти. Послије пандемије, долази ново вријеме и шанса коју ћемо имати само тад. Е та се не пропушта.

Прочитајте ОВДЕ шта је у претходној колумни Велимир Ераковић поручио Милогорцима.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА