Најновије

ЕКСКОРТ ДАМА ОТКРИВА ШТА ЈЕ КЉУЧ ДОБРОГ СЕКСА: Лекција до сигурног оргазма! Није то што мислите...

Најпознатија ескорт дама Саманта X решила је да подели део свог сексуалног искуства са целим светом, те да посеветује жене шта би требало да приуште својим партнерима.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Аустралијанка Саманта X присутна је у секс-индустрији већ шест година, а захваљујући сталном контакту са мушкарцима спознала је све њихове највеће жеље и пориве.

Управо због тога, решила је да открије шта они највише желе током вруће акције у кревету, а како каже, већина дама не може ни да посумња о чему се ради.

- Реч је о предигри. О томе да знају како да вас напале. Да вам пруже ужитак и учине да се најежите, а образи зацрвене. Заправо је реч о егу - исткала је она.

- Једном кад знају да вам је добро захваљујући њиховим вештинама, и њима ће бити добро - казала је Саманта, а потом објаснила зашто је важно да свака жена зна што их напаљује - како би могле наводити свог партнера до исте ствари.

Ако можете истраживати нечије тело, тада можете истраживати и своје. Како би он могао знати што да учини да ви доживите оргазам, кад ви ни сами не знате?"

У ових 6 митова већина људи још верује - а највише кваре секс! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Супер жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА