Најновије

ПРЕДСКАЗАЊЕ СЕ ОБИСТИНИЛО: Као што је отац Јефрем прорекао, 2 месеца после његове смрти почео је рат какав није виђен (ФОТО/ВИДЕО)

Још једно пророчанство оца Јефрема Аризонског се обистинило. Отац Јефрем је изданак светогорског монаштва који је до краја живота службовао у Америчкој архиепископији Цариградске патријаршије био је обдарен и пророчким даром.

Отац Јефрем (Фото: Јутјуб)

Многа његова пророчанства су се испунила, једно од њих је било везано и за његову сопствену смрт: Наиме Јефрем (91) је предвидео да ће отићи на небо пре Нове године, што се и догодило у децембру 2019. године.

Према предвиђањима овог монаха, у време његове смрти Атон ће бити пред расколом, а два месеца касније почеће рат какав свет још није видео!

Најпре су се оствариле две од три тачке пророчанства - смрт оца Јефрема пре Нове године и раскол на Светој гори и у православном свету уопште,  а два месеца после његове смрти, у фебруару Турска је напала Сирију. До заоштравања ситуације у региону сиријске провинције Идлиб је дошло 27. фебруара, када су милитанти терористичке групе „Хајат Тахрир ел Шам” напали сиријске положаје у близини насеља Бехун.

Као одговор на то у ваздушном нападу сиријске војске погинула су 33 турска војника, који, према саопштењима Анкаре, није ни требало да се ту налазе. Руска страна је предузела мере у циљу потпуног прекида ватре са сиријске стране и обезбедила евакуацију погинулих и рањених. Након тога је Турска саопштила о почетку копнених и ваздушних напада на положаје сиријске војске, и затражила помоћ САД.

Подсетићемо на још једну Јефремову прозорљивост. Неколико дана после смрти оца Јефрема, у манастиру Светог Антонија у Аризони, монах Илија је одмарао после напорног дана. Те ноћи му се у сну јавио већ упокојени Јефрем, и тада му је рекао: "Не брини, ускоро ћеш бити са нама."Шест дана касније отац Илија се упокојио у Господу.

Јефрем је рођен као Јоанис Мораитис 24. јуна 1928. године у граду Волос у Грчкој. Замонашио се 1948 на Светој гори, а седамдесетих година је отпутовао у Америку, где је вредно радио на оснивању православних манастира, од којих је најпознатији манастир Светог Антонија Великог у Аризони.

Највећа експлозија у космосу до сада, више о томе ОВДЕ.

 

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА