Најновије

СИНЕПЛЕКС НОВОСТИ: Нови филм Милоша Биковића премијерно 10. марта! Уживајте у романтичној бајци! (ВИДЕО)

На репертоару биоскопа Синеплекс 4Д Делта Сити, Синеплекс УШЋЕ Шопинг Центар и Синеплекс  БИГ Београд биоскопа ове недеље (од 5. до 11. марта) налази се пет нових наслова и једна премијера.

Плакат филма "Хотел Београд" (Фото: Синеплекс)

Ту је још посластица за најмлађе, али и новитети са ФЕСТ-а.

,,Напред”

СИНХ 2Д/3Д

- Најновија авантура из Дизни и Пиксар кухиње смештена је у свет фантазије и прати два брата вилењака, тинејџера, који се упуштају у авантуру како би открили да ли и даље постоји магија. Радња филма смештена је у предграђе измишљеног света, а главни ликови крећу у невероватну пустоловину. У синхронизацији су учествовали Владан Илић, Никола Тодоровић, Весна Станковић, Јасмина Аврамовић, Борис Пинговић, Ђурђина Радић, Добрила Илић, Маја Оџаклијевска и други.

,,Отац”

– Најновији филм редитеља и сценаристе Срдана Голубовића овенчан је и наградом ,,Екуменског жирија" која се додељује филмовима с највећим присуством духовне, људске и друштвене вредности. ,,Отац” је филм о човеку коме су због сиромаштва одузели децу, губитнику, одбаченом и пониженом човеку, који кроз своје путовање, ходајући од свог села на југу Србије до престонице, са краја на крај земље, из протеста, достојанства, жеље да докаже и себи и другима, из очаја - постаје херој.

У главној улози, оца Николе, нашао се прослављени глумац Горан Богдан, док су остале улоге припале Борису Исаковићу, Нади Шаргин, Милици Јаневски, Вахиду Џанковићу, Јови Максићу, Николи Ракочевићу, Милану Марићу и Љубомиру Бандовићу, а у улози деце нашли су се Ајла Шантић и Мухарем Хамзић.

,,21 мост”

- Амерички глумац Чедвик Боузмен, најпознатији по улогама у блокбастерима „Осветници“ и „Црни пантер“, у овом напетом трилеру глуми полицајца који трага за убицама својих колега. Редитељ филма је Брајан Кирк, најпознатији по серијалу „Игра престола“. Радња је смештена на Менхетн, након пљачке која је кренула у погрешном смеру и иза себе оставила осам мртвих полицајаца њујоршке полиције. Када се потрага појача, предузимају се екстремне мере како би се убицама спречило да побегну с Менхетна, будући да власти затварају 21 мост како би спречили било какав улазак или излазак с острва.

,,Невидљиви човек”

- Заробљена у насилној вези са богатим и бриљантним научником који је контролише, Сесилија Кес бежи у глуву ноћ како би се сакрила. У томе јој помаже сестра, пријатељ из детињства и његова ћерка тинејџерка. Сесилија добија вест о самоубиству бившег дечка који је злостављао и схвата да јој је оставио огромну количину свог богатства, али почиње да сумња да је његова смрт превара. Низ језивих случајности постаје смртоносан и претећи за људе које она воли. Сесилија ће очајнички покушати да докаже да је прогања неко кога нико не може да види. Добитница награде Еми, Елизабет Мос, у главној је улози у застрашујућој модерној причи инспирисаној класичним монструозним ликом.


,,Ричард Џуел”

- Ричард Џуел, херојски је спасао хиљаде живота од бомбашког напада на Олимпијским играма 1996. године. Неколико дана касније локални дневни лист је објавио текст под насловом: ФБИ сумња да је бомбу поставио херој заштитник. Ствари су тада почеле да се одвијају невероватном брзином, тако да је СиЕнЕн прочитао цели чланак на телевизији, а стручњаци су навалили да проучавају Џуела, са закључком да он заиста одговара психолошком профилу терористе који се тражи. Џуел се за то време повукао у кућу своје мајке коју су медији опседали попут лешинара. Ричард Џуел је ослобођен свих сумњи, али тек након што су му медији и ФБИ дословце уништили живот.

Премијера филма ,,Хотел Београд”

- Премијера новог филма Милоша Биковића ,,Хотел Београд” биће одржана у Синеплекс УШЋЕ Шопинг Центар биоскопу у уторак, 10. марта, са почетком у 21 час, након које ће се гостима биоскопа поклонити главни актери ове комедије.

Публику очекује романтична бајка која ће све насмејати до суза и одвести на неку другу планету, као и незаборавно дружење са омиљеним глумцима.

Павле је богати наследник и власник престижног хотела Београд, познат по својим бурним изласцима и раскалашном начину живота. Када се у тај свет умешају београдска мафија, луда невеста, стара љубав и необична фамилија, његов лагодан живот се претвара у авантуру где је све могуће. У главним улогама нашли су се Милош Биковић, Дијана Пожарскаја, Борис Дергаћов, Миодраг Радоњић, Љубомир Бандовић, Јелисавета Теодосић, Срђан Жика Тодоровић и Александра Кузенкина.

Прочитајте ОВДЕ   све о анимираном филмском хиту “Напред”.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА