Најновије

ПСИХОЛОШКИ ТРИЛЕР "НЕВИДЉИВИ ЧОВЕК": Елизабет Мос у напетој и суровој причи (ВИДЕО)

Чувену америчку глумицу Елизабет Мос, добитницу Еми награде, која је светску славу стекла улогама у најгледанијим и награђиваним серијама, имаћемо прилику да гледамо на великом платну! Својом фантастичном глумом допринела је да ова модерна филмска прича о класичном монструозном лику буде још напетија и суровија.

Инсерт из филма (Фото: Тарамоунт)

Иако је у већини сцена сама у кадру, Елизабет на један посебан начин оживљава свој лик и страхоте које преживљава.

Оно што не видиш не може те повредити.

Заробљена у насилној вези са богатим и бриљантним научником који је контролише, Сесилија Кес бежи у глуву ноћ како би се сакрила. У томе јој помаже сестра, пријатељ из детињства и његова ћерка тинејџерка. Сесилија добија вест о самоубиству бившег дечка који је злостављао и схвата да јој је оставио огромну количину свог богатства, али почиње да сумња да је његова смрт превара. Низ језивих случајности постаје смртоносан и претећи за људе које она воли. Сесилија ће очајнички покушати да докаже да је прогања неко кога нико не може да види.

Од четвртка, 5. марта, трилер "НЕВИДЉИВИ ЧОВЕК" биће на редовном репертоару биоскопа: Синеплекс Ушће Шопинг Центар, Синеплекс 4Д Делта Сити, Синеплекс БИГ Београд, Рода, Таквуд, Сине Гранд Капитол Парк Раковица, Комбанк Дворана, Арена (Нови Сад), Синеплекс Променада (Нови Сад), СинеСтар (Нови Сад), СинеСтар (Зрењанин), СинеСтар (Панчево), Синеплекс Ниш, Вилин Град (Ниш), Синеплекс Крагујевац Плаза, Еуросинема (Суботица), А. Лифка (Суботица), Абазија (Суботица), Екран (Сомбор), Кварт (Краљево), Арт (Ужице), Дом Културе Чачак, Лесковачки културни центар, ЛМ (Шабац), Дом културе Пирот, Културни центар Горњи Милановац, Центар за културу Ваљево, Центар за културу Бор, Центар за културу Смедерево, Центар за културу Младеновац, Центар за културу Лазаревац, Центар за кутуру Пожаревац, Културни центар Врњачка Бања, Дом културе Трстеник, Културни центар Врбас, СКЦ Обреновац, Културно-образовни центар Бољевац, Културни центар "Младост" (Футог), Центар за културу Стара Пазова, Синеплекс Приштина, Кино АБЦ (Приштина), Синеплекс Призрен, Синемарине Јуроп (Призрен), ДокуФест (Призрен), Синеплекс МНЕ Делта Сити (Подгорица), Кадмус Синеплекс (Будва), Синема 213 (Никшић), Центар за културу Тиват и путем мобилне опреме.

Прочитајте ОВДЕ   све о новим насловима у Синеплекс биоскопима.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА