Најновије

ДОДИК НИКАД БРУТАЛНИЈИ ПРЕМА МИГРАНТИМА: Имамо озбиљан проблем! То није хумана прича, већ једна врста цивилизацијске окупације хришћана!

Члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је, када је реч о мигрантима, у питању једна врста цивилизацијске окупације хришћанског света, а не хумана прича.

Милорад Додик (Фото: Јутјуб)

Додик је истакао да је тај проблем сада постао видљив и у Немачкој, па и у другим земљама западне Европе које су раније исказивале дефицит радном снагом, а сада затварају границе.

Он је рекао да је европска политика данас иста она коју је проводио Виктор Орбан раније када није дозволио да мигранти пређу у Мађарску.

Како је рекао, Срби не желе да виде тврду границу на Дрини, већ треба у координацији са Србијом да се затвори граница према Северној Македонији.

“Могу да изразим задовољство чињеницом да и Вучић каже да ће и граница Србије према Македонији бити другачије третирана”, рекао је Додик.

“Европа је отворила причу о мигрантима, а сада мења своје политике, затвара своје границе”, истакао је Додик и упитао зашто то и Србија не би учинила.

Он је рекао да је БиХ понуђено да буде паркинг за избеглице, а да ће Европа то финансирати.

“Ми имамо озбиљан проблем у БиХ. У Сарајеву то не виде, код наших људи постоји страх од миграната", рекао је Додик.

Прочитајте ОВДЕ шта је Џевад Галијашевић рекао за мигранте.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА