Најновије

ЕРДОГАН БЕСНИ НА ТУРКЕ: Анкара се спрема за крајње мере, грађани нису послушали шта им је речено, и сада плаћају ужасну цену

Турска ће морати да уведе додатне мере у борби против корона вируса уколико се број заражених повећа и уколико грађани не буду практиковали добровољну самоизолацију, изјавио је председник те земље Реџеп Ердоган.

Реџеп Тајип Ердоган (Фото: Риа)

Ердоган је престао да најављује потпуно затварање објеката широм земље, углавном из економских разлога. Он је јуче поновио да је Анкара одлучна у намери да настави са производњом и извозом, преноси Ројтерс.

Из Турске су стигли и снимци солидарности. У доба када је свима потребна солидарност, интернетом круже снимци који показују да је ипак у људском духу спремност да се помогне другима. Како на друштвеним мрежама пише, грађани Турске су на улицама остављали пакете хране онима који су због изолације најугроженији.

Међутим, и Турска има много проблема са коронавирусом. Тако је број смртних слуцајева од заразе корона вирусом за само једну ноћ скочио са девет на 21, власти су одлучиле да као превентивну меру затворе ресторане и уведу полицијски час за старије грађане.

Прочитајте ОВДЕ    на чему то револуционарном раде руски научници.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА