Најновије

Пут Монтенегра

Монтенегро не зна шта да ради. Са Короном се не могу и не умију борит,а помоћ од Србије неће.

Велимир Ераковић (Фото: Хелм Каст)

Пише: Велимир Ераковић

Имају пут у НАТО и то је све. Сва политике је улазак у ту злочиначку алијансу. Нато не гарантује мир. Гарантује само сукобе и нестабилност. Проусташкка власт је ушла у НАТО и постала саучесник највећим злочинцима модерног доба. Сад одбијамо помоћ браће,стручњака за борбу против короне само да би показали да нам браћа Срби не требају. А узимамо страну и стажисте западних земаља да се уче на нама. 

Немамо план и пут борбе против ове опаке болести.Ко нема пута има рупе и то оне које се шире и праве гротло вируса из којег се тешко излази,као из живог блата. Данас je пријављено нових 14 случајева Короне. Укупно 105. На рачун ових ванредних стања, морам вам испричати jeдну анегдоту. 

Знате да Мило никад није побиједиио у Пиви, Плужинама, Стабнима, никад. Пиви великог Баја Пивљанина и Лазара Сочице. Чак су ненормалан број гласова имали. Улагали су паре огромне али џаба. Испричаћу вам  анегдоту на рачун спрдње са ДПС-ом. Тад није била корона, али био запао снијег и Влада у трк да помогне са чоком и паштетама, домаћинима који су спремни за не знам колико година изоловања а не дана. Слетио хелихоптер, донио чоке а један домаћин се узвртио око њега. Пита за шта служи и куцка руком по њему. Кад му објаснише, он рече, Неби било лоше да свака кућа има по један." Није никада побијелио ни у Херцег Новом, a неће ни у Беранама више. И тако корона хара малом земљом Монтенегро и крајни епилог зна само Господ. Матија Бећковић каже: ,, Није највећа болест  човечанства кугa. Највећа болест је недостатак стида. Ако се још можеш постидети знаш да си човек." Не стиде се они ничега, Бога се не боје, то су мој добри Матија, Монтенегрини или Црногорске усташе. А корона ће проћи, кад тад, а њихов несојлук и издаја никад!

Могуће је да је КОВИД-19 амерички биолошки рат против Кине, Ирана и Италије. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА