Најновије

EKСКЛУЗИВНО - ПОЛИЦИЈСКА ТОРТУРА НА ВАСКРС: Викали "сисај к**** бре. је*** ти дете у п****", а онда нанели тешке повреде (ВИДЕО)

Двојица полицајаца напала су на Васкрс Бојана Савића из Удружења Грађанска Патрола и уз претње и најгоре псовке нанели му тешке телесне повреде. Полицајци су затим поднели две кривичне пријаве против њега тврдећи да је он њих ометао и обрисали снимке са његовог телефона и диктафона, али је он обрисани материјал успео да поврати и данас га је објавио на интернету.

Заустављање (Фото: Јутјуб)

Савић је заустављен од стране саобраћајне полиције јер вози нерегистровани ауто што је једна од акција Грађанске патроле у знак протеста против високих цена регистрације старих аутомобила. Он је уз себе имао новинарску легитимацију, дозволу за кретање, и управо је имао уживо пренос дешавања у граду током полицијског часа.

Убрзо су на лице места дошла друга два полицајца која су за разлику од њихових колега били нељубазни, без објашњења су отели телефон Савићу, а након дискусије, како Савић тврди, кренули да га ударају и вређају и ставили му лисице. У ауту док је био везан лисицама Савић је добио ударац песницом у пределу ува од чега је задобио повреду бубне опне. Полицајци су док се налазио у станици обрисали снимке са његовог диктафона, и рестартовали телефон како би, како он верује избрисали доказе. МУП је чак и издао саопштење како је Савић први напао полицајце.

Међутим, Савић је уз помоћ ИТ стручњака успео да поврати избрисане податке и данас их је објавио на свом Јутјуб каналу. На снимку се види када полицајац отима телефон Савићу, затим следи расправа а након тога полицајци крећу брутално да вређају Савића уз најоре псовке. Да ипак није било све како МУП у саопштењу тврди чује се и на снимку где полицајац говори саобраћајцима, након што су Савића стрпали у ауто, да се не боје и пита их шта су се уплашили, такође се чује када каже да ће “Требате ми ви, сад ћу свима да цртам”. Савић сматра да им је у том тренутку дао инструкције какве изјаве да дају да покрију двојицу бахатих колега.

Након полицијске интервенције Савићу је потребна хитна операција како би спасао слух на једном увету где је примио ударац од полицајца.

Инцидент се десио на Васкрс на Тргу Николе Пашића у Београду у вечерњим часовима.

Шта је Ного поручио Вучићу погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА