Најновије

"КОРОНА ЈЕ ОСВЕТА ЗА СОДОМУ И ГОМОРУ": Амфилохије сматра да је вирус казна за модерне европске законе

Митрополит црногорско-приморски Амфилохије служио је данас, на Томину недељу Свету архијерејску литургију на темељима ранохришћанског храма на древној Дукљи код Подгорице.

Митрополит Амфилохије (Фото: Јутјуб)

Митрополит Амфилохије је говорио и о корона вирусу као освети природе због човековог насиља над њом.

“То се догађа због тога што човек своју људску природу не употребљава на начин како је то Бог благословио. А Бог је благословио првога човека и прву жену речима: Рађајте се и множите се и напуните земљу. То је благослов да се напуни земља новим покољењима. А они који су скренули са тога Божјега пута, они данас, наместо да рађају, стварају бракове који су лажни бракови, који су поклоњење људским страстима и људским немоћима које израбљују и уништавају људску природу”, рекао је Владика Амфилохије.

Казао је да се у исто време озакоњује и убијање дјеце у материнским утробама.

“И то постају закони те модерне Европе која тиме постаје нова Содома и Гомора. А од Содоме и Гоморе на крају је остало Мртво море, у коме од тада до данас нема никаквог живота. То је, дакле, пут Содоме и Гоморе, пут смрти, пут ништавила, обоготворења смрти и онога што је пролазно, поклоњења демонским силама и одрицања од Божјега пута, одрицања од истинске употребе творевине коју нам је Бог дао и од истинске употребе људске природе на начин како је то Бог благословио”, поручио је Митрополит Амфилохије, преноси ИН4С.

"Поручујем налогодавцима позива за саслушање да им се нећу одазвати јер имам своје обавезе. Могу то учинити тек после понедељка и то једино на Цетињу.”, рекао је Амфилохије, а шта је још рекао прочитајте ОВДЕ.

Извор: IN4S

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА