Најновије

"Коме тапшете кукала вам мајка!? Да неко ко ради за бедних 350 евра аплаудира ономе који вози ауто од милион евра!?"

Свратио је Мило Ђукановић 27. априла у Никшић. У Никшић чија је привреда и индустрија разорена. Разорена не ратом, већ тродеценијском владавином управо поменутог диктатора клептократе.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Пише: Велимир Ераковић

Вратио се убица Никшића на мјесто злочина! Да види резултате! Да се увјери је ли било шта преостало, па ако шта буде преостало да га лијепо уведе у стечај и прослиједи брату или својим тајкунима, по могућности за еуро. 

Дошао је званично у Никшић како би посјетио дом здравља. Одмах ме ухватио страх! Шта год он посјети то се одмах при(х)ватизује. Неће ваљда и дом здравља? Не би ме чудило? Овакви какви смо, а посебно медицински радници, и то би му прошло. Видјех данас и закамених се да су му ти а како их друго назвати него мазохисти тапшали! Видјех и запитах се да ли ти људи болују од стокхолмског синдрома? Јер нема другог објашњења, да неко ко ради за биједних 350-400 евра аплаудира ономе који долазе мајбахом који брат брату тј. Мило Ацу кошта милион евра! 

Да му нису можда аплаудирали јер је ДПС одбио да у скупштини уопште и расправља о повећању плата здравственим радницима? Може бити, мене од мазохиста ништа не може изненадити. 

Али ми је жао оног свјесног дијела народа, који се бори и не одустаје да нешто промијени на боље, жао ми је мојих пријатеља који су дискриминисани зато што су Срби и опозиционари, жао ми је и оних свјесних Црногораца који нису похулили на српство, жао ми је што дијеле исти земљу и исти ваздух са оваквима, који још увјек нису успјели да схвате да нису више у једнопартијском систему, и да је у већини земаља свијета успостављен систем смјењивости власти. 

Коме тапшете кукала вам мајка! 

Прочитајте ОВДЕ зашто је Амфилохије добио позив за саслушање.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА