Најновије

БАШАРОВ ОТАЦ ИХ ЈЕ СПАСИО, А ОВАКО МУ ВРАЋАЈУ "Сваки покушај да се поново успостави Асадов режим биће ударац за..."

Председник политичке партије "Либанске снаге" Самир Геагеа изјавио је на 39. комеморацији Захле мученика да би грађани "платили огромну цену када би могли да избаце Асадов режим кроз врата, а не да неко други покушава да га врати назад кроз прозор, под изговором расељених."

Асад (Фото: САНА)

- Једна од најважнијих индиција да Асад не жели расељене људе назад је затварање граница," рекао је Геагеа, напомињући да је Асад донео такву одлуку врло јасно, "а сваки покушај да се поново успостави Асадов режим сматраће се ударцем на жртве народа Захле и Либана."

Лидер ЛФ-а је истакао да "Либанци трпе снажну економску кризу, а све остале земље су подложне кризи. Разлика између нас и остатка света лежи у проналажењу решења. Локално још нису извучене поуке из устанка Либанског народа. Странке на власти понашају се као да се ништа није догодило."

- Овај ауторитет неће моћи да тријумфује. Морамо победити над тим и створити непосредан национални ауторитет који ће људе ослободити његових проблема - рекао је.

Геагеа, који је дугогодишњи противник сиријске владе, покушао је да наруши однос Либана са Сиријом, често оптужујући политички блок 8. марта за спровођење Дамаскових настојања.

Да подсетимо, Хафез ал Асад, отац актуелног сиријског председника послао је 1976. године сиријске трупе у Либан како би заштитили хришћане који су били пред поразом од муслиманских снага.

Пентагон заиграо на последњу карту у циљу очувања глобалне доминације. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА