Најновије

ОБРАДОВИЋ НАЈАВИО АКЦИЈУ ПРОТИВ ВЛАСТИ: За мене полицијски час више не постоји!

Председник покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је да је полицијски час у Србији укинут у среду увече и да више не важи, а прекршили су га "плаћеници" Српске напредне странке који су покушали да запале Београд.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Обрадовић је у писаној изјави навео да се "нико од грађана није одазвао" на позив посланика СНС-а Владимира Ђукановића да у среду у 20.30 дају подршку председнику Србије Александру Вучићу.

Како је истакао, после три вечери и "огромне буке" коју су грађани широм Србије подигли као вид протеста против "ненормалне власти, властодршци су у среду увече покушали да организују контрамитинг".

Обрадовић наводи и да то није успело јер је подршка чланова и симпатизера СНС-а изостала, и да су се појавили "само плаћени активисти СНС" који су на крововима неколико зграда у Београду правили бакљаду, "доводећи у опасност животе станара" у тим зградама.

"Иако је у току био полицијски час ови непознати људи, који очито не станују у поменутим зградама, мирно су дошли и отишли, а да припадници полиције уопште нису реаговали већ су очито имали сигнал да им асистирају у овим забрањеним активностима", сматра Обрадовић.

Због тога, он је најавио да ће данас у 18 сати отићи на протест против "ове ненормалне власти" који лидери уједињене опозиције организују испред Дома Народне скупштине, додавши да полицијски час за њега "више не постоји".

Прочитајте ОВДЕ шта је народни посланик Балша Божовић питао полицију.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА