Најновије

ШИПТАРСКИ ЛОБИСТА ПОСЛЕ СКАНДАЛА ПОБЕГАО У МИШЈУ РУПУ! Џо Бајден сексуално злостављао сарадницу!

Кандидат за председничку номинацију Демократске странке Џо Бајден још се није огласио поводом тврдњи да је 1993. године сексуално напаствовао Тару Рид, тадашњу сарадницу у свом сенаторском кабинету.

Џо Бајден (Фото: Јутјуб)

Јавност врши притисак да се бивши сенатор и потпредседник САД у Обаминој админстрацији огласи поводом ових тврдњи, али Бајден за сада није коментарисао оптужбе.

Највеће демократске организације за женска права и угледне феминисткиње такође одбијају да јавно коментаришу тврдње Ридове о наводном сексуалном насиљу Бајдена из 1993. када је у америчком Конгресу био сенатор савезне државе Делавер.

Заменица менаџера Бајденовог изборног штаба Кејт Бедингфилд изјаснила се о овом питању кратко у оквиру једног званичног саопштења наводећи да се то "апсолутно није догодило", без додатних коментара.

Оптужбе Таре Рид појавиле су се у тренутку када се Бајден позиционирао као главни демократски опонент Доналду Трампу, кога је, иначе, више жена оптужило за недолично и насилничко сексуално понашање током прошле изборне трке за Белу кућу.

Поједини амерички медији објавили су да активисткиње за женска права дискретно подстичу Бајдена да се огласи о овом питању пре краја априла који је проглашен за месец борбе против сексуалног насиља.

Прочитајте ОВДЕ шта је истина о здравственом стању Ким Џонг Уна.

Извор: Танју

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА