Најновије

ТРИФУНОВИЋ: Опозиција се није снашла у време пандемије!

Председник Покрета слободних грађана (ПСГ) Сергеј Трифуновић оценио је да се опозиција у Србији није снашла у време пандемије корона вируса.

Сергеј трифуновић (Фото: Јутјуб)

- То је моје лично мишљење и може да се љути на мене ко хоће. Ја се први нисам снашао до краја, признајем. Све је ово ново за нас, и у редовним околностима опозиција има малу видљивост и страшно се боримо да би грађани колико-толико чули наше поруке и идеје. Улица је била одлично место за то јер немамо медије - рекао је Сергеј Трифуновић за данашњи НИН.

- У тренутку када смо се сви затворили у куће, прво место у сваком нормалном информативном програму заузимале су прво информације о вирусу, о којем нико ништа не зна, стање оболелих, и, наравно, препоруке струке - рекао је Трифуновић и додао да је "оно мало преосталог времена служило да видимо шта власт ради по питању вируса".

- Посао свих нас био је да будемо глас разума у време безумља, да пружимо људима наду у политичку нормалност и да им покажемо како би ова криза изгледала да је воде неки људи који се осећају као државни чиновници, ослобођени личних еготрипова, умишљене величине и фабриковања улоге у историји, коју срамоте самим својим постојањем - навео је Трифуновић.

Борељ о дијалогу Београда и Приштине! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА