Најновије

Почели радови на изградњи нове болнице за оболеле од Ковид 19

Реконструкција постојећег и изградња дела објекта који ће бити нова болница намењена пацијентима оболелим од Цовид 19, капацитета 70 кревета, започела је данас у кругу Војномедицинског центра Карабурма у Београду.

Заштитна одела (Фото: vs.rs)

Комплетна реконструкција тог објекта и изградња новог дела објекта донација је фирме “Термомонт” и партнера, а имајући у виду његову намену и хитност градње, радници ће радове изводити у три смене, 24 часа дневно, како би до 21. априла објекат био завршен.

Власник и директор фирме “Термомонт” Дејан Бурчул истакао је да је у складу са потребама Министарства одбране та фирма, са партнерима, одлучила да у виду донације потпуно реконструише и догради нови део објекта за болницу у кругу ВМЦ Карабурма.

- Реч је о реконструкцији објекта од 1.000 квадрата и доградња више од 300 квадрата објекта, где ће бити изграђена и нова приступна саобраћајница у дужини око 200 метара – нагласио је директор “Термомонта” додајући да је због кратких рокова реч о ни мало лаком задатку.

Он је истакао да се са радовима почело јутрос, а због кратког рока за завршетак радова, на објекту ће се радити у три смене, 24 часа дневно, сваког дана, а објекат ће бити готов до 21. априла ове године.

Које драматичне вести је саопштио Предраг Кон прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА