Најновије

ШЕШЕЉ ОТКРИО СТРОГО ЧУВАНУ ИСТИНУ ИЗА ХАШКИХ ЗИДИНА: Планирали су да умрем у јуну 2015, исто су урадили и Слоби!

Лидер СРС Војислав Шешељ, познат по томе да нема длаке на језику, јутрос је у јутарњем програму, одакле се укључио из своје куће у Батајници, рекао да то што Хаг практикује ускраћивање лекарске помоћи српским затвореницима није ништа ново.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Услови су јако лоши у Хагу. И Слободан Милошевић на пример, у најмању руку су га убили ускраћивањем адекватне медицинске помоћи - рекао је.

На питање водитељке ТВ Хапи која се осврнула на случај генерала Ратка Младића који је оперисан без знања породице и да нико не зна због чега, Шешељ је рекао да у Ратковом случају постоје чудне околности.

- Дошао је у лошем здравственом стању. Први пут су открили да има полип на дебелом цреву, и чуди ме да то нису одмах уклонили. То је рутинска операција који се одмах уклања, а то су одложили.

Неки разлог је постојао, а ћутали су - рекао је. Ако су му уклонили полип, створили су неке проблеме. У стомаку се скупља велика количина ваздуха током интервенције, који врши притисак на органе и срце.

- Мени су чекали годину дана од када сам приметио крв у столици, док су ме одвели на интервенцију - рекао је Шешељ. - Уклонили су ми и 20 лимфних чворова. Спасили су ме наши лекари. Њихови су планирали да умрем у јуну 2015. године - рекао је.

Исповест Капетана Драгана прочитајте ОВДЕ!

Извор: happy.tv

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА