Најновије

АФЕРА САЈАМ? "Власт нема никакву стратегију, јер је у борбу против корона вируса ушла са идејом очувања Вучићевог рејтинга" (ВИДЕО)

Народни слободарски покрет тврди да власт крије велику аферу на Београдском сајму на којем, како тврди овај покрет, затворени здрави људи.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

“Слободари” питају шта би се десило да се људи на Београдском сајму нису побунили.

“На Београдском сајму у центру за масовну изолацију оболелих од корона вируса тренутно се налази 69 особа. Они су у петак запретили штрајком глађу уз захтев да поново буду тестирани, што је после интервенције омбусмана и учињено. Нови резултати су показали да је од 69 људи који су тестирани чак њих 38 негативно на вирус короне!

Званични став кризног штаба Владе Србије је да ће људи поново бити тестирани и ако опет буду негативни биће пуштени кући”, истиче се у саопштењу Народног слободарског покрета,

“Слободари”, које предводи Мирослав Паровић, су одлучили да поставе неколико питања Влади Србије и председнику Србије Александру Вучићу.

1. Шта би се десило да се људи на Београдском сајму нису побунили? Да ли би здрави људи у изолацији провели недеље уз велики ризик да се тамо разболе?

2. Ко ће сносити одговорност уколико се неко од ових 38 људи заразио у периоду док су били на Београдском сајму?

3. Зашто се користе непоуздани кинески тестови на корону?

4. Шта би се десило да је Београдски сајам попуњен у пуном капацитету? Да ли би у том случају скоро 2000 здравих људи било буквално заточено без икаквог разлога?

Паровић тврди да “сваки дан ванредног стања се на делу показује да власт нема никакву стратегију нити контролу ситуације на терену”.

“Разлог је тај што су у читаву борбу против корона вируса ушли са идејом очувања рејтинга Александра Вучића. Позивам власт да хитно укине ванредно стање и врати државу у редовни поредак, а поготово их позивам да моментално престану предизборну кампању и почну да уместо рејтинга воде рачуна о животима људи”, навео је Паровић.

Прочитајте ОВДЕ какву је акцију у борби против короне покренула Српска десница.

Извор: Правда

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА