Најновије

"Север Косова је подељен због Тачија!"

Потпредседник одлазеће косовске владе Хаки Абази изјавио је да је север Косова подељен због актуелног председника Хашима Тачија.

Хашим Тачи (Фото: Јутјуб)

Абази је казао да се завера против Косова наставља, окривљујуц́и за то Тачија, лидера Демократског савеза Косова Ису Мустафу и председника Србије Александра Вучића.

"Север је подељен већ двадесет година, јер га је Тачи поделио“, објавио је Абази у посту на Фејсбуку, реагујући на вест о стављању територија општина Северна Митровица и Звечан у карантин, због пандемије коронавируса.

„Синхронизација Тачи, Мустафа и Вучић се наставља, завера против Косова са намером стварања сервилне владе и заробљеног премијера, бескрупулозно је подржана и гласањем Српске листе“, навео је Абази.

Нагласио је да се север Косова већ двадесет година користи као адут карта како би се прикрила њихова неспособност.  

"Мустафа је био једини министар финансија, који је током мандата прикупио фонд од 3 одсто и заједно са Букошијем та средства дао невладиној организацији УФОРК. Сада настављају са пропагандом и сарадњу са онима који су злоупотребили и Фонд „Домовина зове“. Примена закона и отварање досијеа из прошлости им не одговарају", навео је Абази.

Sinkronizimi Thaçi- Mustafa dhe Vuçic po vazhdon; komploti kundër shtetit me tendencën për të krijuar qeveri servile,...

Posted by Haki Abazi on Sunday, April 5, 2020

Кинески лекари тврде да су многи у Србији неодговорни? Више о томе ОВДЕ.

Извор: Косово Онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА