Најновије

ОВАЈ ЧОВЕК ПРЕУЗИМА БРИТАНИЈУ! Спремна замена за Бориса, огласили се лекари

Премијер Велике Британије, Борис Џонсон, синоћ је хоспитализован након што је више дана провео у кућној изолацији јер је био позитиван на коронавирус.

Борис Џонсон (Фото: Јутјуб)

Како пишу острвски медији, Борис Џонсон је одведен у болницу јер је већ 10 дана имао јаке симпроме обољевања од коронавируса.

Доунинг стрит издао је саопштење да се ради о чисто превентивној мери, међутим незваничне информације у Лондону већ данима говоре да му се стање погоршало последњих дана, пише "Гардијан".

- На савет лекара премијер је превезен у болницу на испитивања. Ово је мера опреза - рекла је портпаролка премијера.

Како је речено, у болници ће остати "онолико колико то буде потребно".

За сада ће Џонсон највероватније остати на функцији шефа Владе, али уколико му се стање погорша његова замена је већ спремна.

Како наводи британски "Гардијан", Доминик Раб, први секретар државе и министар спољних послова, спреман је да преузме функцију уколико то буде потребно.

Раб, који је задужен да преузме функцију првог човека владе у случају потребе, у понедељак у 9.15 по локалном времену ће се састати са Ц-19 комитетом, тимом који води борбу против пандемије на острву.

Џонсон се надао да ће моћи да изађе из карантина у петак, након 7 дана у изолацији, али је и после 10 дана имао високу температуру. Гардијан наводи да је Џонсон знатно озбиљније болестан него што је спреман да призна, и да су лекари који су га прегледали били забронути збогт његовог тешког дисања.

Терористи убили двојицу сиријских војника, а онда је уследила брутална освета САА. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА