Најновије

НАСТАВЉЕН РАТ! ЂИЛАС ПРОЗВАО АНУ БРНАБИЋ! Уместо да вам говорим колики сте лажов и лицемер, поставићу вам четири питања!

Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас упутио је неколико питања председници Владе Србије Ани Брнабић.

Драган Ђилас (Фото: Јутјуб)

Ђилас је одговорио Ани Брнабић, која га је прозвала у једној телевизијској емисији.

“Уместо да говорим колики сте лажов и лицемер, поставићу вам четири питања:

1. Зашто помоћ онима који остају без посла не кренете да исплаћујете одмах, а не од јуна месеца? Људи морају да живе до јуна, знате.

2. Зашто не донесете одлуку о томе да сви пољопривредници могу да буду у својим њивама сваки дан до заласка сунца? Јер је то логично. Тад могу да раде на тим њивама.

3. Зашто не донесете одлуку да деца са аутизмом могу у пратњи родитеља да буду на улици и у време полицијског часа, јер су дневне рутине за њихово здравље и мир јако важне. И зашто се, као што то траже удружења не усвоји посебна процедура уколико се они или њихови родитељи заразе короном које подразумевају да их нећете раздвајати. Не можете на исти начин да их третирате, посебно сад кад сте смислили да свако ко има симптоме мора у болницу или на Сајам, Чаир…

4. Понављаћу сваки дан – зашто не дозволите старијима од 65 година да уместо једном недељно три сата могу сваки дан у термину од 18 до 19 часова, кад је полицијски час да буду напољу? Дакле сат времена дневно под условом да имају маску и рукавице, заштиту. Коментарисали сте како то није став струцњака. Ево Британски НХС каже да је добро да људи имају одређену физичку активност, у Немачкој имају активност, код вашег другара Орбана од 9 до 12 часова сваки дан могу да излазе. У многим земљама немају никаква ограничења и нема стотине хиљада мртвих. Ти људи су већ у карантину одређено време, већ су изоловани, значи немају вирус и неће га добити тиме што су изашли да прошетају, а многи су срчани болесници, дијабетичари и чак је корисно за њихово здравље да изађу”, саопштио је Ђилас.

Прочитајте ОВДЕ зашто је смењен помоћник градоначелника Новог Пазара.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА