Најновије

ЦРНА ГОРА У ТОТАЛНОМ ХАОСУ! МИЛОВ РЕЖИМ НА КОЛЕНИМА: "Крили сте корону, све сте слагали! Сада вам нема спаса!"

Пробудим се и размишљам. Шта ће бити са Монтенегром? Кординациони и епидемиолошки тим, само констатује број обољелих од вируса и даљих потеза нема. НАТО је изгледа намјерно шкрт у броју тестера које дају, да би на монтенегринима изучавали издржљивост код човјека. Такође, лијечења и карантини служе истом. 

Мило Ђукановић (Фото: predsjednik.me)

Пише: Велимир Ераковић

Монтенегро је један мали оглед у глобалном биолошком рату. Микросистем који Америка користи да испита Корону до краја. Код њих је направљена, али је нешто измакло контроли, па умиру као пацови. Сад им Монтенегро служи да то поправе.Како? 

Малим бројем тестера не зна се број заражених. Шетају слободно и преносе вирус. Када епидемија букне, настаће тотални хаос. Директор КБЦ ћути по наредби, особље обучено немају, а што је најгоре немају медицинску опрему и средства. Циљ НАТО се зна, али шта ће народ у свему томе? Доживјеће катаклизму, потпуну. Тек тада ће схватити да су преварени и уништени. Битанге на власти су за старије направили кућне притворе, као логоре да их заштите. Поготово оне који нијесу Срби. Чланове ДПС секте. Преко активиста понијели су им неке мрвице да преживе. Размишљам рационално, не носе ме емоције, шта више, али сам сигуран у пад ове власти.

Робне резерве немају, своје производе немају, а толико су дужни на рачун аутопута да овај пут из тунела нема изласка. Највише их је погодио хаос у међународном шверцу дроге, оружја и цигарета. Они су ту међу задњим карикама, а велике зверке чувају себе. Значи, економски уништени, потпуно. А монтенегрин уништен економски је спреман на све. Самим тим Ђукановић и Душко Марковић ће послушати сваку наредбу запада да остану власти. Међутим, лупежи и криминалци, овај пут вам нема спаса. Кад свему додамо домаће афере, ствар је јасна као дан. 

Корона јесте озбиљан проблем и за мало јаче од нас. Корона је убица, а ви и сами добро знате шта то значи. Након тога нема даље. Народ , па чак и ваши следбеници кад добро огладне појешће вас као гладан вук овцу. Крили сте корону, све сте слагали што сте могли око те опаке болести и уз досадашња злодјела нема вам спаса. Народ би рекао "Зло рађење,готово суђење".

Милутине нијеси ти за лечење Короне! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА