Најновије

МИЛОМИР МАРИЋ ШОКИРАН: Све сам чуо и видео у животу, али ово...

Дугогодишњи новинар Миломир Марић, који за себе каже да је у животу видео и чуо свашта, био је потпуно затечен информацијом да су поједини кладионичари у Србији у недостатку спортских догађаја увели онлајн клађење на коронавирус и да се погађа колико ће бити мртвих и заражених у данима који следе!

Миломир Марић (Фото: Јутјуб)

Кладионицама широм света пресахли су извори прихода јер им се више од 90 одсто опклада вртело око спорта, а да би губитке могли да смање клађењем на опаки вирус, прво су схватили у Русији. Тамо су две кладионице у своју онлајн понуду ставиле погађање датума када ће читава Москва бити стављена у карантин од 24 сата, као и када ће у Русији понестати тоалет- папира.

Миломир Марић за ,тврди да смо ми много гори јер су неки смислили да се у Србији покрене клађење на црне бројке у вези са ширењем епидемије попут броја заражених или умрлих.

- Покушавали су, чак су у једном моменту покренули такво клађење, али хвала богу да је међу њима био неко нормалан и то је по хитном поступку прекинуо! Не знам ко је направио ту квоту за умрле, али срећом је такво клађење спречено или се надам да јесте. Ја никад ништа морбидније нисам чуо од тога! Неке стране кладионице су од српских власти тражиле да остану отворене и када је донета одлука да се све затвара, али наравно, то им није дозвољено - каже он за наш лист.

Из једне познате београдске кладионице рекли су да су упознати да код нас постоји ова нељудска врста клађења, али, нагласили су, искључиво у кладионицама из црне или илегалне зоне.

- Могу да вам гарантујем да ниједна легална кладионица у Србији никада неће избацити такву понуду јер је то заиста морбидно и нешто што је у супротности са баш свим етичким стандардима. Али на такозваном дарк вебу, нажалост, сада можете наћи такве и сличне понуде. Тамо су људи који су заиста спремни на све и свашта, с обзиром на то да је ситуација таква да 95 одсто спортских догађаја више не постоји и на њих се не можете кладити. Ми због епидемије трпимо немерљиве губитке, као и уосталом читав светски бизнис с клађењем вредан неколико стотина милијарди долара, али остаје нам само да се надамо да ово неће дуго трајати - навео је наш саговорник.

Струка и брука! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА