Најновије

НАШИ ГРАЂАНИ НА ПУТУ КУЋИ: Авион "Ер Србије" управо полетео из Вашингтона!

Још једна хумана мисија "Ер Србије" управо је у току. Ербас А 330 нашег националног авио-превозника полетео је из Вашингтона са 236 наших држављана и сутра, у раним јутарњим часовима, они ће биту код куће, у Србији.

Авион Ер Србија (Фото: Јутјуб)

Ово је још један у низу хуманитарних летова "Ер Србије".

Због пандемије вируса корона национална авио-компанија летела је више од 30 пута по тоне и тоне медицинске опреме за Србију, довела је из разних крајева света на стотине и стотине наших држављана, летела у градове до којих пре није, као што је Доха, а ево их сада и у Вашингтону!

Данас је неуморна и храбра посада "Ер Србије" поручила са официјелног Инстаграм профила: "Летимо на места на која иначе не летимо. Наш посебан лет за Вашингтон - Ми смо Ер Србија" , а ево их сада, неколико сати касније, на писти у Вашингтону, спремни за повратак.

Још када је 19. марта објављено да су међународни летови обустављени, да ће превоз путника привремено прекинути и наша авио-компанија, из "Ер Србије" је саопштено да се сви ресурси стављају на располагање надлежним државним органима како би биле обављене све активности у интересу Републике Србије.

Од тада до данас ниједна дестинација није далека за "Ер Србију". Низали су се летови у Шангај, Париз, Франкфурт, Истанбул, Доху, Берлин, Братиславу, Москву, Ларнаку, Солун, Берлин, Малту, Абу Даби, Букурешт, Амстердам, Варшаву...

А све под слоганом - "Са срцем пуним љубави за Србију".

Да ли председник Србије мора у карантин на 28 дана сазнајте ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА