Најновије

ХОРОР У АМЕРИЧКОЈ БОЛНИЦИ: "Пацијенти нам умиру по ходницима! Овде је као у рату" (ВИДЕО)

Запослени у болници Синај-Грејс у Детроиту испричали су шокантну причу о условима у којима раде са пацијентима који болују од коронавируса.

Једна од болница у САД (Фото: Јутјуб)

Болница је толико претрпана пацијентима да медицинско особље немаа избора него их у једну собу стављају и по четворо иако је уобичајено да их није више од двоје. Због мањка простора болесници на респираторима леже у ходницима где се мешају с људима који су тек дошли да потраже помоћ из неког другог разлога.

Сестре су рекле да су виделе двоје људи који су умрли на креветима у ходнику, а људи је толико да оне једноставно не стигну све да збрину. Један пацијент је преминуо зато јер једноставно нико није имао времена доћи до њега како би видео да нема пулс. Другоме се откачио респиратор, али ни то нико није стигао да види.

Због неиздрживе ситуације седмеро сестара је у суботу увече одбило да настави да ради док им се хитно не пошаљу "појачања" у виду сестара из других болница.

Мичиген је по броју случајева заразе коронавируса трећа држава у САД. Пре мање од месец дана било их је око 300, а сад их је више од 20.000. Проблем за болницу Синај-Грејс је чињеница да се налази у близини неколико домова за старије којих је све више заражених и долазе по помоћ.

"Немамо избора. Стављамо болеснике где год стигнемо. У операционе сале, у ходнике и у све просторе које можемо да искористимо. Не знамо колико ћемо моћи још овако. Лјуди су нам на измаку снаге", рекао је директор болнице Брајан Тејлор.

Четвoро запослених испричали су да по ходницима чују звукове узбуне са респиратора, али једноставно не стижу да обиђу све болеснике.

"Пацијенте који су у јако тешком стању и који имају видне симптоме коронавируса ни не покушавамо да оживљавамо јер су у превише лошем стању и ризик од заразе је велики", испричали су они.

"Болница изгледа као ратна зона. Пацијенти су свуда, опрема такође. Влада хаос, лекари и сестре трче уоколо, апарати пиште. Страшно", рекао је један човек запослен у хитној служби.

Прочитајте ОВДЕ како је због Русије банкротирала једна америчка компанија.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА