Најновије

ПОП КОЈИ ЈЕ КРСТИО МАЏГАЉА: У очима сам му видео жељу за животом, иако је једва стајао на ногама

Маринко Маџгаљ, који је преминуо у 38. години, крстио се 20 дана пре своје смрти у манастиру Острог. У интервјуу за “Блиц“, отац Жељко Чалић, који је крстио глумца, каже да је Маринко храбро издржао чин крштења.

Маринко Маџгаљ (Фото: Јутјуб)

– Када је Маринко дошао у манастир, морам да признам да га нисам препознао. Од оног момка кога сам познавао остала је само сенка. Био је слаб. Једва је стајао на ногама. Тек када сам прочитао име и презиме, схватио сам да се ради о том дивном човеку – рекао отац Жељко, који је на групном крштењу крстио и познатог глумца:
– Било је потресно гледати га како се тако слаб храбро држи током целог чина крштења. У једном тренутку сам приметио да једва стоји на ногама. Чинило ми се да његову тако малу тежину ноге не могу да изнесу. Имао сам утисак да бих могао да га целог обухватим једном руком. У моменту док смо читали молитве сусрели су нам се погледи. Очи су му биле пуне суза – испричао је отац Жељко, и додао да је око Маринка били чланови његовае породице, који су га придржавали и који су му пружали подршку:
– Занимало га је које би молитве могао код куће да чита… У очима сам му видео жељу за животом – тихо је причао отац Жељко Чалић.
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА