Најновије

ЂИЛАС НА ИВИЦИ СУЗА! ВИДНО УЗНЕМИРЕН: "Моја деца нису ништа крива!" (ВИДЕО)

Драган Ђилас, лидер странке Слободе и правде, објавио је вечерас на свом званичном Твитер налогу видео снимак, у коме видно потресен говори да су његова деца плакала и била уплашена, након што се у близини њиховог дома са оближње зграде чуло "Ђиласе лопове".

Драган Ђилас (Фото: Јутјуб)

“Вечерас су са ове зграде са озвучења пустили “Ђиласе лопове”, што су слушала моја деца, овде на 30 метара где живе. И плакала. И тресла се од страха. Зато што си ти, Александре Вучићу, један кретен, бре. Болесник један који шаљеш дебиле, да пуштају одавде те твоје лажи”, рекао је Ђилас видно узнемирен, плачући.

Он је додао да ће сутра увече да буде на истом месту, у 20 часова, да сачека људе који долазе да пуштају поменуте прозивке на његов рачун са озвучења.

“Бићу овде, да видим вас храбре који то радте, да моја деца плачу. Одавде су изашли у десет до девет с мерцедесом, кажу комшије да су дошли непосредно пре пола девет. Па дођите сутра увече. Чакаћу вас ја с мојим пријатељем, да видим вас храбре који матретирате ове људе и који малтретирате моју децу, као да су она нешто крива. Одговараћеш за ово кад тад, ја ти гарантујем, кад тад”, рекао је Драган Ђилас кроз сузе.

Подсетимо, симпатизери Српске напредне странке, већ неколико вечери заредом пуштају са озвучења “Ђиласе лопове”, и пале бакље.

Вучић саопштио најважније вести о укидању мера! Више о томе ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА