Најновије

ЗВЕРСКИ ЗЛОЧИНИ ЏИХАДИСТА У ПАЛМИРИ: Мртва и масакрирана тела на све стране, у ваздуху се осећа крв! (ВИДЕО)

Екипа телевизије Раша тудеј је у околини древног сиријског града Палмире налетела на доказе о стравичним злочинима џихадиста Исламске државе.

Мртви су свуда (Фото: Јутјуб)

Према речима новинарке Лизи Фелан, она је у граду који је поново ослобођен од терориста у једном моменту прошла између четири беживотна тела војника.
У каменитој пустињи око Палмире су се недавно водиле крваве борбе пошто су џихадисти успели да се реорганизују и изведу контранапада после претходног пада града у руке снага лојалних председнику Сирије Башару ел Асаду. 
Терористи су иза себе оставили гомилу мртвих и масакрираних тела, младих и старијих... Нека припадају члановима џихадистичке организације, а нека су цивили који су се нашли тамо где не треба. 
Феланова каже да Војска Сирије нема довољно ресурса да претражи хектаре пустињског предела како би пронашла тела свих жртава, а препоставља се да је огроман број њих покопан у масовним гробницама. 
У извештају су приказана и два обезглављена тела, а свега неколико километара даље налази се озбиљно упориште џихадиста који у сваком тренутку могу да крену у ову офанзиву, потпомогнути минским пољима којих има свуда уоколо.
Погледајте ОВДЕ колико је САА напредовала на истоку Алепа.
Извор: РТ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА