Најновије

ЛСВ опет попљувао четнике: Сутра ће рехабилитовати и Ђинђићеве убице!

НОВИ САД - Рехабилитација Драже Михаиловића апсолутно представља један од најтежих удара европским интеграцијама, као и стабилности земље и региона у протеклих десетак година, саопштила је странка ЛСВ.
Ненад Чанак, председник ЛСВ-а, са својим савезником Борисом Тадићем (Фото: Сајт ЛСВ-а)

Ненад Чанак, председник ЛСВ-а, са својим савезником Борисом Тадићем (Фото: Сајт ЛСВ-а)

Сасвим је сигурно да то није само рехабилитација четничког команданта генерала Михаиловића, него је у питању рехабилитација једног читавог начина размишљања који је довео до ужасних покоља по Санџаку и источној Босни. Та рехабилитација је логичан увод у рехабилитацију оних са којима је Михаиловић сарађивао – Адолфа Хитлера, Анте Павелића и других, наводи се у саопштењу. Поред тога што је по среди рехабилитација поражених снага из Другог светског рата, ово је и рехабилитација логике и концепта који је довео до ратова деведесетих. То је рехабилитација идеологије етнички чисте Велике Србије и корак ка рехабилитацији злочинаца одговорних за Сребреницу и пре него што су осуђени, каже се у саопштењу ЛСВ-а. Заслуга за ово прекрајање историјских чињеница, релативизацију антифашистичке борбе и поделе које настају и које ће настати у земљи и региону, недвосмислено припада Николић мастер Томиславу, јер је инситут председника Србије, председника свих грађана, злоупотребљен за притисак на правосуђе, поручују из ЛСВ-а. Како другачије тумачити чињеницу да је међу предлагачима рехабилитације Смиља Аврамов коју је председник државе одликовао на Дан државности пре три месеца, а која је била један од главних идеолога и потпорних стубова режима Слободана Миошевића и мрачних деведесетих. Или, што је још горе - чињеницу да је пуномоћник предлагача рехабилитације саветник председника Србије, каже се у саопштењу ЛСВ-а.
Прочитајте још:БОРБА НЕПРЕСТАНА: Погледајте како је владика Амфилохије одговорио на казну манастиру Острог!Заборавите Либерланд, стигла је Краљевина Енклава!
Када се томе дода најновији скандал у којем председник свих грађана алудира на националну припадност појединих новинара, више је него јасно да би Николић мастер Томислав морао хитно бити смењен са места председника Републике Србије, јер ће штета коју наноси Републици Србији далеко надживети његов мандат, стоји у саопштењу ЛСВ-а. Уколико се то не догоди, следеће што можемо очекивати јесте да испуни своје обећање из председничке кампање 2008. и „прегледа списе“ како би преиспитао да ли су за убиство Зорана Ђинђића осуђени прави људи, поручују из ЛСВ-а. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА