Најновије

ПАДА СВЕ РЕДОМ! Нове вести, следећи је Харков (МАПА)

Према извештају аналитичара Bilda, Јулијана Ропкеа, руске снаге су у последња три дана заузеле најмање десет села у Харковској области. Ови подаци су подржани мапама које су засноване на објективним подацима праћења.

Детаљи извештаја

Напредовање руских снага: Ропке извештава да су руске снаге постигле значајан напредак у Харковској области, заузимајући најмање десет села у кратком временском периоду.Објективни подаци и мапе: Објављене мапе показују географски приказ заузетих подручја, засноване на објективним подацима праћења и анализе.

Значење заузетих подручја

Стратешка важност: Заузимање ових села омогућава руским снагама да учврсте своје позиције и осигурају важне логистичке и стратешке тачке у Харковској области.Контрола над кључним рутама: Овај напредак такође пружа контролу над важним рутама и саобраћајним чворовима, што је кључно за даље операције и логистичку подршку.

САДА И ЗВАНИЧНО! Значајан напредак у области Харков, Руси мељу све пред собом (МАПА)

Ропкеова анализа

Ефикасност офанзиве: Анализа показује да су руске снаге користиле ефикасне тактике и координисане нападе за брзо напредовање и осигуравање територије.Импликације за украјинске снаге: Овај развој догађаја представља значајан изазов за украјинске снаге, које морају брзо прилагодити своје одбрамбене стратегије у одговору на руско напредовање.

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube

Oops, an error occurred! Code: 202405232217029ffff890