Најновије

КЛОВН ПРОТИВ КЛОВНА: Напета ситуација, али Трамп има предност у кључним државама

Гласови у седам такозваних „колебљивих“америчких држава највероватније ће одлучити исход предстојећих председничких избора у САД, на којима су главни кандидати председник Џозеф Бајден и бивши председник Доналд Трамп: Аризона, Џорџија, Мичиген, Невада, Северна Каролина, Пенсилванија и Висконсин.
Вајт хаус

Вајт хаус

У истраживању које су заједнички спровели Њујорк Тајмс, колеџ Сијена и Филаделфија Инквајерер, наводи се да Трамп води код регистрованих бирача у шест од седам држава, односно у свакој осим у Висконсину.

Ситуација је нешто другачија међу бирачима који се још нису регистровали за гласање, где Бајден води у Мичигену, и веома мало заостаје у Висконсину и Пенсилванији.

И поред тога што је Бајден победио у свим овим државама на изборима 2020, победе у Пенсилванији, Мичигену и Висконсину биле би довољне да победи на изборима, рачунајући и победе у државама које су традиционално наклоњене демократским кандидатима.

Резултати истраживања били су слични и у хипотетичком избору између Бајдена, Трампа и независног кандидата Роберта Ф. Кенедија Млађег, који би, према истраживању, освојио 10 одсто гласова у свакој од држава.

Прочитајте ОВДЕ шта Милановић каже о усташама

Извор: Спутњик

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА